Två jobb?

Lite övertid idag så stress mot förskolan, hann med fel buss uppifrån stan men det var bättre än ingen alls helt klart =)! Eftersom jag aldrig orkat gå mer efter de här dagarna på jobbet ;) Hämtade en mammalängtande dotter och gick hem. Fullt ös hela tiden, hela dagen som de övriga dagarna den här veckan... Men det är faktiskt ganska kul! Bara en för tuff start för kroppen, och så skulle det vara välbehövligt med städ hemma och att få vila den ovana och ryggskadade kroppen lite. Men imorgon får jag (antagligen) vila. Man ska aldrig räkna med för mycket ;)

Lite komiskt att jag skulle fått ett till jobb nu då... På en förskola dessutom. De ringde imorse och frågade om jag kunde komma idag. Men jag var ju redan på jobb. Varför kommer allt samtidigt?? Jag som gått hemma och letat jobb i ett år nu! Och så har jag chans på två jobb på en vecka helt plötsligt :S Hoppas att de ringer igen iallafall, för jag kan tänka mig att vara inhoppare där. Från 0 jobb länge till 2, vore inte helt dumt ;)

Förövrigt måste jag säga att jag är helt jävla slut i både kropp och huvud, och då är jag ändå inte uppe i de andras tempo än! Vilket jobb! :) Men jag har lärt mig fort så det känns bra.
Sen cykla/gå till andra sidan stan för att hämta lilla Nenne, och sen hem för att fortsätta städa och leka med barn :) Full rulle kan jag påstå. För att inte tala om mornarna! Oj oj.


                                            


Tiden rusar!

Hinner inte med mig själv. MEN måste säga att det går jättebra på mitt jobb! :) Hoppas kunna berätta mer imorgon :)

Arbetade med världens smärta under förmiddagen. Sen släppte ännu mer av låsningen. Mår "okej" nu.

Tack alla ni fantastiska som bryr er så, känner ert stöd <3

Meducelin och tigerbalm

Okej såhär är det... Mitt i allt rygg-elände har jag nu fått stoppa-upp-i-rumpan-piller mot smärtan i ryggen. Men vad skönt, vad bra gumman tänker ni... INNAN ni förstår att jag har min vanliga tur ;)


Vanliga förekommande biverkningar: Dåsighet, yrsel, huvudvärk, törst, svettningar, ,vätskeansamling (ödem), hjärtklappning, sura uppstötningar, smärta i maggropen, illamående, diarré, förstoppning, halsbränna, inflammation i munnen, utslag, ytliga hudsår, synstörningar, öronsusningar.

PLUS ATT...

Jag, egentligen, inte "får" stoppa i mig dessa p.g.a. att jag får i mig SSRI (s.k. selektiva serotoninåterupptagshämmare) dagligen via annan medicin jag äter.

Jag hoppas iallafall att jag får en möjlighet att kämpa på imorgon på jobbet. Att jag klarar dagen, att jag klarar att fortsätta. Är så rädd att inte få kunna göra det :(

Godnatt nu då på värkmedicin och tigerbalsam.



Första dagen - bra men dålig

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara min första arbetsdag just nu, återkommer nog senare. Men det har gått bra och jag kommer nog trivas bra.

Ska skriva ett väldigt kort inlägg nu om läget...
Eftersom jag sitter på ena "rumpan" med hemsk smärta i ena sidan av ryggen (med detta otrooooligt sköna strålande ut i stjärt och ben). För nu har den förstås pajat igen! Fast inte förrän jag kom hem... tack och lov. Men ändå, jag grinar hejdlöst inuti och snart utanpå och önskar så att någon kunde hjälpa mig eller säga vad jag ska ta mig till! För hur i helvete ska jag klara av morgondagen (min andra dag!) på jobbet? Och nästa? och nästa? Och sen då? För jag VILL dessutom. Massor.

Jag vill jobba, och inte bara för att jag behöver och måste det! Jag vill klara av att jobba där eftersom jag tycker att det har gått ganska bra och arbetskamraterna verkar bra. Jag tror att jag kommer trivas helt okej där eller rentav mycket bra, när jag väl kommer in i allt. Så snälla någon som kan trolla, hjälp mig?!! Skulle göra allt för att få min rygg att klara av detta arbete! Ja, jag är ledsen. Fruktansvärt jätteledsen för det här med min kropp! Och bitter. Så jävla typiskt! Jag som så gärna vill arbeta med kroppen dessutom. Förstår inte ens hur jag kunde tro att det skulle gå bra för min rygg. Varför måste jag ha det såhär :( Jag som vill så mycket!


Under dagen mådde jag iallafall bra, kände att alla var trevliga och att jag kommer fixa detta. Trodde och kände jag då iallafall. Under dagen. Och då var jag glad.

Bevis nedan här (om det går att se med sugig (sämstsämsta suddigbilden ever) mobil-bild ) att jag ler i hissen på hotellet, på väg till omklädningsrum m.m. för utcheck och ombyte, i mina snygga arbetskläder...

                                


Nu blir det varmdusch igen....


Sometimes

                          


Det är verkligen inte lätt sådana här dagar.
Numera är de ju väldigt få mot förr, men ändå för många för tillfället. Detta ÄR en deppdag. Min trötthet behöver jag givetvis få ordning på med någon sorts hjälp eftersom den är högst onormal (och behöver jag tala om hur mkt jag hatar hur en del är så jävulskt oförstående... grrr och en del morr!) och absolut inte gynnar mig när jag har mina downdays. Sedan styr man ju upp saker och ting i sakta mak så jag ska må bra igen helt och hållet, till slut. Det löser sig.

Idag är jag även nere för att jag är nere eftersom det hindrar mig från att göra dagen till det den var tänkt, vilket jag hade behövt. Hade behövt henne hos mig och få snosat bebis och jag hade garanterat fått le lite åt lillskruttan. Men så är det såhär eftersom jag helt enkelt har tillbringat min dag in the bed istället för att rusa igenom den med resor och hets. Så jag behövde stanna hemma, och jag behövde antingen kramar eller att vara ensam.

Jag blev ensam, väldigt ensam. Och så jäkla skönt. Har precis tagit en lång dööövarm dusch och fräschat upp mig lite inkl fixat fötterna. Skönt känns det! Jag vet ju att sådant hjälper mig extremt, men ibland tar det sina timmar innan jag ens kommer till skott med något sådant som annars skulle vara "bara att studsa in och duscha".

Så man kan vara, men man är ju "bara" människa!

Nu ska jag måla även händernas små tunna och plocka ögonbrynen, sen blir det soffa och soffa och soffa. Eventuellt Våra bästa år eller nåt annat hippt!



Nytt jobb!

God morgon! Ska mest bara berätta om det många av er läsare här redan hört... det att jag har fått jobb! :)

Var helt sprudlande happy i fredags efter intervjun och hela kvällen! Fantastiskt god nyhet, speciellt med tanke på alla miljontals arbeten jag har sökt i ett helt år nu. Så redan på måndag är första arbetsdagen på Scandic City och jag ska börja med housekeeping så får vi se om och/eller när det blir mer ansvarsjobb som det var tal om med.

Känns mycket roligt att ha kommit in med ena foten någonstans faktiskt och trots att jag är nervös (typ alltid dönervös inför nya saker hmm) så ska det bli kul att komma iväg och göra något annat än att vara hemma med barn, städa hemmet och söka jobb på jobb på jobb.

Allt gick dock så fort med det här jobbet att jag inte hann tänka på vilka problem som kan uppstå, d.v.s. min rygg. Så efter känningar i ryggen igår och nu så har jag förstås blivit extra nervös och vill bara vila hela dagen. Dels för ryggen men också för min extrema trötthet, och att jag behöver "bara vara" och ladda inför veckan nu när jag känner såhär. Hoppas innerligt att rygghelvetet håller för det här jobbet nu! :S

Men iallafall, vi får se hur det blir idag. För jag vill också träffa Milla, Victor och lilla Nathalie som nu är i Sverige. Men det innebär ju tyvärr en del jobb för ryggen min att dra med barn och vagn på tåg till grannstaden. Vet inte om jag törs det =/ Skulle antagligen inte vara det smartaste att göra just idag.

Jag har förresten fått blombuketter, TVÅ STYCKEN, den här veckan som varit. Otroligt! Mest glad =) Och TACK snälla alla ni som varit så underbara och glada för min skull!! Ni är GULD för mig!

                                       


                                       


.........................


Är arg och förtvivlad, surt surt surt att blöda som fan, att ha ångest och mjölkmage! Frustrerande att ha utslag som kliar! Pest och pina idag.

Återkommer med en god sak sen. Nu soffan, kaffe och min tiger som är i stan.



Nenne-shopping!


Igår blev det lite shopping faktiskt. Inte för min egen del då men till min lilla fröken Nenne Bus. Hon hade ju själv bestämt att mössan som skulle inhandlas skulle vara rosa så hon valde ut en söt en :) Det har ju börjat vara viktigt för henne nu vad hon ska ha på sig. Så snart får jag väl inte lägga mig i så mycket ;)
En tuff jacka, ett sött nattlinne och ett par tuffa jeansleggings fann vi med. Alltihop på Kappahl faktiskt. Jag som är en äkta H&M-shoppare annars och till och med hade rabattcheckar där.

                           

                                               Inte helt enkelt att fota kläderna ;)
                          

Ett besök inne på Ikea blev det med för lite köttbulleätning på deras restaurang. Och eftersom Jennie varit utan någon riktig lampa (en glödlampa i taket är faktiskt inte vidare snyggt ;)) så blev det en sån enkel blå med moln som jag inte ville ha förut. Känner att jag nu bara kräver NÅGON lampa därinne :)
 
                                          Jennie tyckte det såg ut som en hatt ;)
                                  
                                  


Besök av fotografen

                             

Min fina lilla tjej har fotograferats idag på förskolan så vi fick gå dit en sväng trots att det inte är hennes dag idag. Hon var mycket ivrig på detta innan, men sedan blev det väldigt oroligt när själva enskilda kortet skulle tas så det blev nog tyvärr inte så mycket till fin bild denna gången heller. Men en bild kanske det blir iallafall, om än väldigt allvarlig blandad med lite ledsna ögon. Men något ska vi nog få att sätta i en ram :) Jag tycker ju att hon är vacker även med tårar till och med men ett sådant kort har vi ju redan ;) Och sist blev det inget alls för att hon grät så mycket. Trodde det skulle gå lättare nu när hon blivit så stor ändå. Och visst gick det lättare men inte bra... Att det ska vara så jäkla läskigt med fotografgubbarna då!

Lilla kissen...

http://www.wighsnews.se/nyheter.php?nyhet=Norrkoping-Katt-raddad-ur-lagenheten&notisid=72879

Älskar att katten blev räddad med syrgas <3 Älskar att det finns bra människor med <3



Morning! Och 4 år till nästa val...

Godmorgon! Eller ja, börjar väl bli förmiddag för min del iallafall.

Önskar så att Nenne kunde dela med sig lite av sin energi på morgonkvisten. För henne är det bara att slå upp ögonen så har dagens lek och bus börjat. Själv riktigt hatar jag att gå upp ur min säng, dra bort mitt älskade duntäcke för att behöva vakna till en kall dag, åter igen. Men man är ju tvungen.
Denna morgon vaknade jag dessutom med huvudvärk och halsont, känns inte vidare okej alls. Minns nu att jag reagerade igår på att jag fick ont i huvudet och yrsel när jag böjde mig ner när jag städade lite. Så nu är det väl sjuktider på G igen. Vi kör varannan vecka friska och varannan vecka sjuka här, kul va!? :)


Men ja idag är väl den största besvikelsen utgången av valet igår. Hur i helvete kunde Sverige utvecklas såhär, och vad händer nu?! Antagligen kommer partierna ge den mesta energin åt att motarbeta SD.
Negativt att SD kom med (och klår andra partier?!?). Positivt att miljöpartiet har rest upp sig. Känns som hela landet hänger på en skör tråd nu inför att bryta ihop helt. Och våga för fan inte fortsätta vara arbetslös eller sjuk, det kan gå illa. För det är nog ingen som plockar upp spillrorna när du trasas sönder. Uruselt.


Såhär trött kan man bli efter att ha "varit o röstat". Men att lägga sig i sängen? No no.





Snart dags...

        

Babbel-vatten (inte sprit) och lökringar.. i väntan på valvakan...

Må folket reagera och rättvisan regera, om man säger!


Jag röstar på de rödgröna för rättvisa, medmänsklighet och för människors lika värde oavsett plånbok.


Something like this...







Kräftfredag i Ryd...

Pajmiddag och kräftkväll igår hos Britt o Johnny. Det var mycket gott och trevligt. Yvonne och Bengt var med också <3 Och snuttan blev bortskämd med ett paket av dem. En liten sötispudel som väska.. Tittade på bilder från Sicilien-resan och babblade en hel del. Sent blev det men som sagt, mycket trevligt.











Bara lite trött...

Thiniz har sovit ett tag, nu sover även Nenne (se bild).



Marcus sa att hon först somnat i hallen av extrem trötthet. Sen bar han in henne till sin säng men orden "vill inte vila" kom förstås. Sedan somnade hon såhär. Ja, alla sovsätt är väl bra utom de dåliga?


Före och efter förtvivlan

                            

Här gott folk har ni Thiniz. Inte riktigt Superthiniz idag men Thiniz iallafall.

Före:
Rödgråten och förstörd efter en helvetisk dag

Efter: Se vad lite smink och en timmes vila kan göra! Woooups! :) Nu känns det lite bättre.


Kattfnatt, sjungande puckon o frukostidéer...

     

Såhär kan det se ut när man tittar på Idol förresten. Vadå brukar inte ni ligga såhär bekvämt när ni glor på tv? Jag kan stilen jag med emellanåt. Fasen så nice det är att bara slappa och skita i allt för ett tag, speciellt när man får se puckon som skämmer ut sig i tv. Skratt-tema hela veckan. Idol alltså. Men snart börjar allvaret. Allvaret gott folk! Ni ser väl Idol? Det har allt kommit med en del väldiga talanger. Det ska bli kul att glo på fortsättningen!

Annars då.. Jo dagen har börjat med gäspningar som vanligt. Hinkat kaffe och haft ont i magen, vet inte varför. Det om magen alltså. Förresten det är roligt det där med frukost ibland...
Kita vill ha tacos till frukost efter mitt inlägg igår, själv var jag extremt chokladsugen och käkade en snickers i största hemlighet innan jag ropade att frukosten var klar så att dottern iallafall skulle få något vettigt i sig.

Det man inte vet tar man inte skada av, eller hur var det? ;)


Låtsasfredag...

                                     

Tacos in the evening då, känns som fredag eller nåt annat som låter lika fint. Och alla som gör tacos då och då vet hur jävla mycket disk det blir. Det står på diskbänken ifall någon vill åta sig det jobbet. Annars vet jag ju vad jag har att göra själv imorgon plus resten av bostaden jag lever i. Men iallafall, gott som fan var det! Det var det. Sen efter Priso-besök, matlagning och käk till film så blev det fortsatt slapp i soffan för min del. Idol och några avsnitt VBÅ. Helt okej kväll alltså.

Nu blir det sängen! Vad ska ni unna er i helgen? Britt och Johnny ska unna min o flera magar kräftor imorgon, så det blir "en helt okej kväll alltså" imorgon också (plus lite till förstås).

Godnatt o dröm söta drömmar!


                                                      


Belle & Shawn - före och efter...

Minns hur stort besviken och ledsen jag blev när de bytte ut Belle i serien Våra bästa år som jag följt, oftast, slaviskt i 15 år ;D Jag älskade Belle, Isabella Black. När Martha Madison tog över rollen efter "den riktiga Belle" som jag säger ;p alltså Kirsten Storm... (bilden här nedanför) blev jag dessutom snopen över att just Martha fick rollen. Det blev inte bara ett nytt ansikte som Belle utan en hel personlighetsförändring skedde samtidigt som Martha inte alls var lik Belle till det mesta.

                                                            

MEN hennes älskade Shawn Brady fanns fortfarande kvar länge till... Nu har jag kommit ifatt lite av mina inspelade avsnitt och ligger bara 13 avsnitt efter :) Men till min stora sorg upptäcktes precis DETTA:

Jason Cook som spelat rollen Shawn under så många år nu har nu antingen bestämt sig för att lämna serien självmant eller som en del rykten säger fått sparken. Rollen fortsätter tack och lov men nu är det Brandon Beemer som spelar Shawn Brady. Jag blev inget vidare happy av detta heller må jag säga men de måste nog ha fått lite skit sedan Belle-bytet för nu har de iallafall lyckats hitta någon som kan spela Shawn rätt okej till prat och sätt. Utséendet kommer nog att fungera, där är det väl vanan det hänger på. Så.. Nu finns varken riktiga Belle eller riktiga Shawn längre... :/ But VBÅ --> still on of course.


Före....



Efter....


Hela mörka dagen


Idag har det varit en USEL dag rakt och ärligt. Livet körde fast sådär djupt som kan hända oss sårbara emellanåt. Plus en aptrött mamma med galen hysterisk upprorisk dotter för tillfället. Hoppas på en bättre dag imorgon för oss alla själar... jag ska försöka få till den. 

                                                                              Sov gott alla där ute i nätvimlet!

          




Nu är det faktiskt på tiden!

Alltså nu har jag gått (legat och suttit också) och tänkt på mina framtida tatueringar ungefär eller precis i ett dygn! Låter kanske lite, egentligen, för att tatuera sig så men nu pratar vi konstant! Annars har jag allt tänkt mig några tattisar under livets gång bara inte kommit fram till exakt vad förut. Efter ett dygns extrem-tänkande har jag nu kommit fram till vad, nästan. Lite till kommer det nog att dröja eftersom själva motivet inte är helt klart i huvudet och då inte heller på någon skiss men har en helt okej, ungefärlig, bild iallafall. Sen har jag en färdig i huvudet och på skiss med men den dröjer nog ännu lite. Känns grymt roligt faktiskt! :) SOM jag velat detta länge... :) Underbart att ha saker att se fram emot!

Glodde lite på google på tatueringar.. Och fick mig lite goa skratt. De roligaste eller vidrigaste är ju de absolut helt sjukaste men också de som bara är skojbilder :) Tänkte dela med mig lite här...


                             
                             
                                         
                                                
                            
                                


The Blind Side

Så trist det är när det bara är typ 1-2 % av läsarna i bloggen min som kommenterar. Många som stör sig på sådant, och inte har jag stört mig på få kommentarer förut men det vore ju så roligt att få fler när jag vet att många fler läser skiten ;) Ni kan skriva tjockis till mig i förra inlägget eller vad som helst! (eller ja, jag föredrar väl den trevligare sortens ord men ändå hallå!) :)

Nåja, jag tänkte dela med mig av ett hett filmtips nu när jag faktiskt sett en riktigt bra, härlig, inspirerande och verklighetsbaserad film här hemma i soffan. Jag älskar den till och med! Jag har några få favoritfilmer och nu har jag helt klart en till.


              


Filmen heter The Blind Side. Drama från 2009 med bl.a. Sandra Bullock i huvudrollerna. Handlar om Michael Oher, en afroamerikansk grabb som inte haft en så lätt barndom, han är hemlös och hittas en dag av en familj som han får sova hos. Denna välbärgade vita familj tar hand om honom, hjälper honom att leva, lära sig och uppnå saker. De blir hans förmyndare och han växer upp (han får ju överhuvudtaget en chans ATT växa upp mot vad han kanske hade gjort där han kom från...) till en fin människa med ett gott hjärta och full av liv.



Vecka 17 eller?

Nej. Jag är faktiskt inte gravid... utan såhär ser jag ut tidig dag resp. sen dag. Kul va?

Gissa exempelvis varför jag hatar att äta något när jag ska iväg nånstans och roa mig? Jo för plötsligt är jag stor som en ballong och byxorna megatajta och jag är lättirriterad som fan.

Och gissa varför jag varken bör stressa, bli nervös eller orolig? Jo ballongen kommer fram igen.

Uppsvälld till tusen nästan varje dag. Mest på grund av det man måste ha för att överleva - mat. Men laktos är ju värstare än värstast. Skulle jag inte äta medicin för att tåla sådana produkter lite mer så skulle jag ligga och ha väldigt ont dessutom efter intaget.

IBS är den stora frågan egentligen eftersom jag redan fått läkarbesked om stressmage o annat shit. Kanske skulle be om hjälp snart igen då. Men inte min grej att tjata halvt ihjäl mig på stressade läkare på vårdcentralen. Someday maybe. Än sålänge får jag stå ut med tjockismagen  :)

                            
                             
                       Bilderna är tagna i förrgår. Före och efter lunch. Ca 2 timmar emellan korten.


Tågolycka i Kämpestad...

Hemskt med tågolycka nu igen. Nu vid stationen i Kimstad - där jag jämt åkte tåg hem och ifrån när jag bodde i trakten tills i februari i år. Det känns ju alltid extra påtagligt när det är en plats man kan relatera sig själv eller de nära till lite extra. Saker som händer långt bort eller som jag inte har någon förknippning till alls har jag ofta ganska svårt att förstå eller känna så mycket för och med.

18 personer skadade varav en livshotande. 22-åringen som körde traktorn som tåget kolliderade med blev lindrigt skadad, och lokföraren var extremt chockad efter händelsen. Alla inblandade erbjöds krishantering. Skönt att sådant finns. Jag skulle fan vara helt åt helvete chockad och handlingsförlamad efter något sånthär...


                                                  


Morning!

En bränd kladdkaka (den får ni ingen bild på) och så lite knaspics från i fredags kväll startar vi dagen med.
Det blir en sväng till konditoriet istället :-) För mamma, Christer o antagligen mormor kommer o fikar sen.. Hoppas jag får sova en stund först. Megatröttast.









Slöttigast!

                             

Idag har jag inte gjort något nyttigt eller roligt alls. En riktig jäkla slödag med mycket sova - efter en natt med lite sova. Slödagen har blivit slökväll och nu blir det movie i min ensamhet.

Imorgon kommer mamma o co hit, det var ett bra tag sedan känns det som. Ska bli trevligt. Visst är mor min söt? Och fina bröllopsbilder på henne och Christer när de gifte sig i hemlighet på Teneriffa för 1,5 år sedan.
=)


Rödhäng!



Jag har besök ikväll... Rödtjut och thaignäll. Askalas.
Och hingstarna är bjudna... (jaja.. hästen... stoet men hon är görsöt!). Hej!


Min älskling mår bättre!

                                        

Blev överraskad igår då Marcus varit snäll (tack, så snällt) och beställt ett nytt batteri till min älskling (min kamera som alltid är med mig...) som jag en gång i tiden fick av honom. Så äntligen kan jag börja fortsätta fota igen utan att bli galen på min älsklings seghet... Morr! Jag hann inte få några riktiga delfinbilder i lördags ens p.g.a. detta. Återigen morr!

Tänk att det kan skilja så mycket på priser förresten. Det här lilla batteriet kan till exempel kosta allt mellan 99 kr och 700 kr... Bara så ni har koll på att UNDERSÖKA precis allt i världen innan ni agerar.


Var nånstans är det skönt?

                                                    

En impuls for genom kroppen, som man kan känna blodet forsa genom ådrorna när man känner något snabbt intensivt eller typ blir dönervös plötsligt ni vet (tänk typ: "Nu är det din tur att ställa dig framför tusen pers och redovisa ditt liv från grunden"). Ja, nu är jag inte nervös alltså. Impulsen sade åt mig att "nu ska du skriva, skriva så fingrarna blir varma, glödheta och värker, skriv om livet tills tangentbordet pajar, glasen i skåpet spräcks eller tills du är rejält kaffesugen. Skriv om människan och livet" Men bom plask pang pang så tog den där impulskänslan tvärstopp. Vad har jag att skriva? Just ingenting för tillfället. Kommer inte på en enda liten fjuttig obetydlig mening som är något att ha. En kaffe på det då och tankar om en trevlig helg kanske?

Första helgen på länge som jag inte har något direkt planerat. Det skulle ju vara jätteskönt? Var nånstans är det skönt? Tycker bara att det känns tomt, ödsligt, övergivet, ensamt. Nåja. Helgen reder nog upp sig ;) Och skrivimpulsen behagar nog återkomma.

                                                                 Ha en fin dag!


Godmorgon gott folk!

Tösen är lämnad på förskolan, till sin stora förtjusning. Hon trivs väldigt bra där nu och det känns helt otroligt för oss som föräldrar. Det trodde jag aldrig, att jag skulle vara med om att kunna lämna henne sådär ens utan tårar. Och nu vill hon bara att jag ska gå ifrån så hon kan börja leka - ifred utan morsan förstås. Härligt! Underbara unge! Själv tog jag en sväng till Meddo, för lite fejksol för själ och sinne, efter lämning. Skönt! Så nu börjar väl dagen...

Svår att få att sova igår så hon fick vara uppe och se Idol. Eller hon busade faktiskt mest. Med Max....


Att killa Max med Snuttelappen kom hon ju på att man kunde göra med...


Fast man måste ju även killa sig själv lite... Max tyckte nog inte samma.


Sådär ja! Nu tyckte Max att allt var till belåtenhet igen.



Vad ska du rösta på?

        

På Correns hemsida kan man göra ett test nu inför partivalet för att få lite mer inblick i vad man tycker eller iallafall kanske bli lite intresserad av frågorna det mest rör sig om i dagsläget...

Jag gjorde det väl kanske inte helt ordentligt, trött som jag är och i år faktiskt rätt lam när det gäller detta konstigt nog. Jag vet redan vad jag ska rösta på, men såhär blev mitt resultat.

Prova ni med... Här är länken!



Djurparken i helgen...

I lördags hade jag lovat min dotter Bamses värld, elefanter, apor, delfiner, tigrar, kossor, hästar och grisar. Och det fick hon allt se. Hann precis med allt detta (och det som var på vägen emellan förstås). Hon tyckte att det var roligt, och jag tyckte att det var lika enormt som alltid att se delfinerna och tigrarna. Särskilt delfinerna ni vet :D (Och jag fick tillbaka en del av mina gamla drömmar). 

Elefanterna ville inte lukta på Snutte till min stora besvikelse, Jen hade glömt det hela och somnade sekunderna efter elefantbesöket. Inte att förglömma.. i Bamses värld åkte Jennie sin allra första karusell (inte den sista dock...). Typ virvelvinden fast för barn. Snurrade på rätt bra trots det där "för barn".












Sista helgen...

                          

Mitt lilla hjärta har somnat efter en busdag med sin pappa hos farmor och farfar. Mamma har sovit.



För
mamma partajade hos Carro med vin, förfestspel och lite vattenpipa. För mamma drog alldeles sjukt för sent ner till Crash (det var inte meningen). För mamma efterfestade hos Kim och Steffe inatt, och det var jättekul och trevligt. Tycker väldigt mycket om det här gänget. Så goa, omtänksamma och ärliga människor jag har fått äran att bli vän med.

Lite spindelterapi blev det också, en tigerfärgad Boris. Faktiskt lite spännande att utmana sig själv så till slut lyckades fegis-jag sätta mig i soffan och gå igenom vardagsrummet :) Vardagsrummet med en stor läbbig spindel i. En riktig spindel. Spindlar, usch och rys. Jag klarar verkligen inte av de varelserna. Men nångång kanske jag kan hälsa på Boris och då stå bredvid den inlåst innanför glas och med nyckeln i Kims ficka. Det vore kanske ett mål att klara av. Egentligen litar jag inte på att den där grejen med äckliga ben inte skulle komma ut på något sätt. Spindlar känner nämligen av att jag hatar dem och gör allt för att jävlas med mig. Året om. Inne som ute och precis var som helst. Häromdagen hade jag en stor en i mina kläder! Då lovade jag mig själv att aldrig gå ut på min balkong när mörkret kommit. Hade precis tänkt tanken att "vad skönt att det inte är en spindelbalkong". Hmm. Det är inte otur. De jävlas med mig för att jag önskar att de vore döda.

Det var sista helgen av alla de på raken hela sommaren som varit fullbokade. Jag ska försöka leva lite mer spontant nu. Och vila.

Kolmårdens djurpark!

Djurparken, nu kommer vi! Och Jennie är vääääldigt ivrig om man säger... ;) "Mamma, elefanten vill lukta Snutte, här på lappen mamma" :D Och ja hur vore det fatt med den annars liksom, klart alla djur vill lukta eller gosa med Snutte. Vem vill inte det om man får den möjligheten?

Fuskisen Marcus har varit med jobbet över natt i Kolmårdens djurpark och han har FÅTT GOSA MED VARGARNA!!! Och sen fick de en överraskning som innebar NÄRKONTAKT MED LEJONEN!!

Och ni kan inte ana HUR avundsjuk jag är på detta. Det vore SÅ mycket min grej.. jag vill med! åååh :(

Lejon är verkligen så otroligt vackra, så ståtliga och mäktiga. Ah just det.. jag är ju lejon förstås ;) Icke att förglömma!

                                                


Pucko igen

                                                   

Antagligen men det är nog ändå det bästa...

Det är FÖRSTA GÅNGEN på ungefär hundra år som jag dricker PUCKO! I alla år som jag suktat efter denna lena chokladiga dryck när andra druckit den och jag fått låta bli pga ta-bort-all-himmelskt-god-choklad-i-världen-laktosintoleransskiten jag haft som en biverkning (läs hämnd) för att jag svälte mig själv och spydde upp allt som trycktes ner i min hals. Inte ett okej beteende. Men idag, ÄNTLIGEN, har uppfinnarjocke varit framme och tänkt på mitt en-gång-i-månaden-begär så nu finns tabletter som endast gör min uppsvällda mage ännu mer uppsvälld vid intag av laktos, men jag får inte det ont och jävligt. Så tack pucko, tack för att du gör min kväll.




"Ljuset skiner men ingen är hemma"

Helt tomt i skallen - på saker att skriva här.

Livet är tufft ;) As-coolt.


        



Sjukt barn

Ny dag igen då. De går undan, men ändå för sakta framåt.

Jennie är mer sjuk. Och låter konstigt när hon andas, och andas jättefort - jag väntar ett tag till men sedan ringer jag Sjukvårdsupplysningen för jag är orolig. Krupp? Lunginflammation? Det är fan inte lätt att hinna läsa om allt medan man tar hand om sitt sjuka barn som behöver mig nästan hela tiden hos sig, såklart.

Återkommer.