Första dagen - bra men dålig

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara min första arbetsdag just nu, återkommer nog senare. Men det har gått bra och jag kommer nog trivas bra.

Ska skriva ett väldigt kort inlägg nu om läget...
Eftersom jag sitter på ena "rumpan" med hemsk smärta i ena sidan av ryggen (med detta otrooooligt sköna strålande ut i stjärt och ben). För nu har den förstås pajat igen! Fast inte förrän jag kom hem... tack och lov. Men ändå, jag grinar hejdlöst inuti och snart utanpå och önskar så att någon kunde hjälpa mig eller säga vad jag ska ta mig till! För hur i helvete ska jag klara av morgondagen (min andra dag!) på jobbet? Och nästa? och nästa? Och sen då? För jag VILL dessutom. Massor.

Jag vill jobba, och inte bara för att jag behöver och måste det! Jag vill klara av att jobba där eftersom jag tycker att det har gått ganska bra och arbetskamraterna verkar bra. Jag tror att jag kommer trivas helt okej där eller rentav mycket bra, när jag väl kommer in i allt. Så snälla någon som kan trolla, hjälp mig?!! Skulle göra allt för att få min rygg att klara av detta arbete! Ja, jag är ledsen. Fruktansvärt jätteledsen för det här med min kropp! Och bitter. Så jävla typiskt! Jag som så gärna vill arbeta med kroppen dessutom. Förstår inte ens hur jag kunde tro att det skulle gå bra för min rygg. Varför måste jag ha det såhär :( Jag som vill så mycket!


Under dagen mådde jag iallafall bra, kände att alla var trevliga och att jag kommer fixa detta. Trodde och kände jag då iallafall. Under dagen. Och då var jag glad.

Bevis nedan här (om det går att se med sugig (sämstsämsta suddigbilden ever) mobil-bild ) att jag ler i hissen på hotellet, på väg till omklädningsrum m.m. för utcheck och ombyte, i mina snygga arbetskläder...

                                


Nu blir det varmdusch igen....


Kommentarer
Postat av: Underjord

Jag tror och hoppas att det kommer att gå bra, och att din rygg kommer att finna sig...:) Mest synd bara att du inte fick en helt odelad positiv upplevelse av din första dag... =S



...men det blir säkert bättre idag, hoppas vi...jag håller tummen!

2010-09-28 @ 07:55:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback