Trevligt besök

Pernilla och Macke har varit här och hälsat på idag, det var jättemysigt att de kom hit och det uppskattas mycket... att de vill och att man känner intresse från vänners sida. Det är sådana jag orkar umgås med nu när jag mått såhär. Jag behöver bara positiv energi och det tänker jag fortsätta sno åt mig hihi.. Delar förstås gärna med mig av detsamma då! =) Underbart att jag har börjat bli mig själv igen, är så glad för det och känner ofta för att berätta det =)! Känner mig så mycket piggare mot förut även om jag ofta är utmattad och trött ännu, men det är verkligen inte så som förut tack och lov.
Jennie har varit trött-men-vill-inte-sova idag och det gjorde henne mer känslig så hon blev lite "rädd" först men så är det ju ibland. De verkade tycka mycket om henne och hon tycker ju om alla haha.. bara att hon är lite sådär känslig ibland som många små är en period.
Jennie fick också en present av dem, så snälla så!, det var så jättesöta kläder och små tofflor.. hon kommer vara så fin i det!

Det är en skön dag idag, vi har inget inplanerat och sådär så att man bara kan göra det man känner för, det är inte så ofta så i vårt liv. Ska väl pyssla lite hemma tänkte jag, tvätta osv och så ska jag förstås spela lite wii hihi.

Jen trivdes bra i Pernillas knä, men hade varit lite ledsen innan så hon ser ju inte ut som vår glada Jen här.

            


wii new mii

För mina födelsedagspengar köpte jag Nintendo Wii. Ja, det låter rätt olikt mig, men jag bara ääääääälskar Wii Fit! Så nu har vi det =) Marcus är ju inte den som är sur över min nyinköpta teknikpryl heller så ;)
OJ, vad det ska tränas nu =)

I gårkväll åt vi tacos och såg på Lyxfällan som ofta när vi äter mat haha, men det är så spännande att titta på alla såna som man verkligen inte kan förstå sig på, i lätt mening. Sen när Jen somnat spelade vi Wii =) Vi körde bowling och golf, man kan ju inte baaara träna!

Jennie är rätt så frisk nu, lite snorig och hostig än men inget hon lider av, och då gör inte vi heller det.

In action...                Kolla strumporna! Macke in act...         Busmarcus
       

Svårt att fota men haha här är VI!!!!!!! ;D

Sjuka barn

Måste börja med att skriva att jag är så glad för Malin och Farres skull, deras lille Gabriel är ju här nu och alla mår bra! Som vi har längtat efter den här lille grabben och det ska bli så underbart att få se honom. Tycker så mycket om dem och lillen även fast jag inte träffat honom än. Men jag har ju pratat med honom genom Malins mage och känt hur han buffat där inne =)

Igår var Sandriz och Theodor här, mysigt fast att vi var två trötta mammor och hade ett varsitt förkylt barn. Det är ju så synd om de små när de är sjuka och inte förstår vad det är (?) Vi tänkte iallafall att vi kan ju vara trötta och sjuka ihop då istället för att sitta i varsin lägenhet.

När vi följde dem till bussen sedan väntade vi också på att pappa Marcus med skulle komma med bussen hem från jobbet så vi busade lite på en bänk jag och Jen under tiden. För trots att hon var jättesnorig, hängig och hostig så var hon ju "pigg". Inte direkt vad jag skulle vara om jag var sjuk!
När vi kom hem sen var Jennie jätteledsen för att hon kände sig så sjuk förstås, hela kvällen vaggade vi henne stackars liten. Idag mår hon dock mycket bättre!

Marcus och jag fick lov att skjuta fram vår kväll nu när lillan blev sjuk, men så är det ju. Jennie lilla hjärtat är alltid viktigast så skulle aldrig klara av att vara borta från henne, även att jag vet att hon är i trygga famnar, om hon är sjuk. No no!


Två personer vi känner ligger på sjukhuset i Linköping med lunginflammation (!) Hoppas innerligt att de blir friska snart. Båda två är svaga sedan innan dessutom, men de är i trygga händer så det går bra det här. Men vi tycker otroligt synd om dem för det de måste gå igenom och tankarna är hos dem.

Lägger ut några bilder som ger massa glädje...


Underbara gosiga Theodor!


Sandra och Theo


Jennie vid busshållplatsen för att "vinka" hejdå till Theodor


Bestämd dam eller??


Jennie Gladsson


Sjukisen väntar på pappa utanför Öppna förskolan


Yes! Pappa kom!


Mums, blad! Allt går väl att äta på?


Wooow, jag åker hiss!


Nyaste mössan ;D Förresten, har ni sett att mina ögon börjar bli häxgröna som mammas?
Eller kanske blir de bruna som pappas tillslut?


Hand- och fotavtryck

Idag har jag och stumpan varit på Öppna förskolan och träffat föräldragruppen, det var jättekul att se så mycket de små bebisarna hade växt sedan sist.. för nu var det ju ett par månader sedan förra gången vi sågs.
Vi gjorde hand- och fotavtryck i gips, så roligt det ska bli att se resultatet sedan och få hänga upp på väggen =)
Stannade en liten stund efteråt men det var mycket gnäll idag med på lillan... Jag misstänker att hon inte kan stå ut med kliandet i käkarna nu när tand/tänder är på väg.. att det är därför det är så mycket gnäll. För hon är ju en så glad unge jämt annars! Vi gick hem efter en stund bara för att lillan skulle få sova.
Ska träffa ett par av tjejerna med sina pojkar nästa vecka och gå på babyöppet ihop, kanske kan jag få med mig Sandriz och sötisen med? Det skulle vara mysigt.
Tänkte att jag skulle ta med kameran och ta lite kort på Öppna idag men så var ju kortet fullt sedan i helgen så det blev bara en liten bild på lillan den här gången...


Namngivningsdagen

Ja ni, den blev kanon! Lyckad dag för vår lilla tjej, så vi är så glada för det , så glada för vår JENNIE Tina Miranda <3
Många, ja nästan alla, nära och kära som hela tiden visat kärlek och så stort intresse för tösen vår kom på kalaset som jag och svärmor förberett sedan torsdagen. Allt blev jättebra verkligen... Allt fint..  som de vackert dukade borden, de rosa och vita ballongerna, hälsningsboken, tipspromenaden, bakverken och vädret! Tårtorna gjorde Britt och de blev underbara doptårtor. Jennie fick också så många fina genomtänkta presenter att vi blev helt rörda!
Det allra bästa på hela dagen var förstås JENNIE i sin vackra klänning och sitt jätteglada humör! Hon charmar verkligen det lilla bustrollet! Så roligt att så många av släkten kom.
I samma veva som detta stora varma kalas firade vi ju såklart också att Jen blivit ett halvår! Herregud så tiden springer iväg! Men skoj är det, det mest roliga underbara man kan vara med om.... se sitt eget lilla barn växa, utvecklas, glädjas och må bra.


                      
              


       

Det kommer fler bilder när jag tömt andra kameran som det fotades med, bland annat på själva sötisen =)

Saknade vänner

Träffade Sandra och hennes Theodor både i fredags och i lördags, så mysigt så! I fredags var de hos oss och då var också höggravida Ullis med hihi, så kul att träffa henne med!
Liiite avis på Sandriz lägenhet... Jättefin =D och Theo är en riktig liten sötnos!
Skulle vilja umgås med den där Sandra snart igen =)

Nu "vet" jag också att jag ska få tre barn innan jag är klar ;) Blev spådd och det visade att jag ska få flicka, flicka, pojke.
Har alltid trott stenhårt på att jag ska få två flickor i rad och så ett tredje barn som jag inte känt vilket kön på =).

Idag har jag varit på arbetsintervju, jobbet skulle nog passa mig jättebra och jag vill ha det. Får se om några dagar hur det blir, vet att jag inte var den enda de intervjuat men så är det ju.
Kände väl inte att jag var på topp genomförkyld och sliten och så blev jag lite spänd när jag kom in och där satt fyra personer! Visade väl tyvärr inte den jag är helt, alltså kunde ha berättat och sagt mycket mer men nu blev det som det blev, det gick okej ändå och jag är nöjd oavsett om jag får jobbet eller inte. Det finns ju en anledning till att de ville träffa mig men så har kanske de andra mer erfarenhet av just detta än jag...
Berättar mer om jobbet när jag fått beskedet sedan.

På förmiddagen var jag och Jennie på bvc (vägde, mätte och tog halvårssprutan) och så stannade vi kvar på Öppna förskolan lite efteråt och Cicci med Alicia kom dit en sväng med.
Det gick bra med sprutan även om Jennie var riktigt besviken på sköterskan efteråt och grät massor vid sticket oså, men det gick över sedan och hon har mått bra hela tiden efteråt, skönt det.
Nu väger Jen 7030 g och är 66,5 cm  lång =D

Imorgon ska vi in till stan jag och lillan. Jag ska in på samtal igen och har ingen barnvakt till Jennie så hon får följa med den här gången, sen måste jag väl gå på stan med en sväng...

Sov så gottit!

Ullis busar med Theodor



Sandra med sin lille goding



Sötisarna på lekfilten hos oss



Jen och Theo



Sandriz med trött Jen



Jennie i Theodors gåstol



Theo i sin gåstol hemma


Kärt besök

Ikväll har vi haft besök av Susanne med Leon och Marina med Theodore, det var trevligt! Tyvärr kom jag på att ta kort när en av de små sov så fick inget kort på Marina med Theo denna gången :(
Lägger ut några av de jag lyckades ta iallafall....
Jennie grät några gånger sådär förtvivlat när hon blev rädd för de större barnen, men tycker det går bättre och bättre.. Hon är ju intresserad och vill vara med också så :)




Blivande par i framtiden?? =)





Mina pumps blev populära ett tag hihi =)



Super-T 25 år

Nu är allt födelsedagsfirande ;D Men som en minnesvärd helg! Nära vännerna, sång, musik, familj, festande, gottande, Palace, blommor och presenter.
Torsdag och fredag var det superstressigt för mig, Anna och Milla att fixa en del inför helgen. Fredagen sedan blev lyckad, härlig stämning, Thiniz-tipspromenad ;), smörgåstårta och alkohol hihi. Palace var rätt kul med, men som vanligt hade man hellre varit kvar hemma med vännerna.
Nästa år kanske det får bli en sommarfest i Linköping, om svärföräldrarna tillåter oss låna huset =) Det har ju varit riktigt kul förr, då kan man ha något större och grilla och kalasa hela natten =) Det blir nice.
Ville inte ens ha något firande från början med tanke på hur jag mått, det var ju det sista jag skulle orka med liksom..., sen blev jag övertalad och de underbara fixade så mycket. Så jag är så glad att jag har så fina vänner, utan dem hade jag nog legat i sängen på min födelsedag.

Sov hos Bente, jag och Jen, söndag till måndag. Det var bra så att jag slapp oroa mig för ryggen till måndagen då Marcus skulle jobba igen. Hade så ont på söndagen.
Tilde är så gullig hihi. Denna gången blev dock Jennie lite rädd för henne då hon har kvar lite av det att inte klara av plötsliga ljud så det höll i sig hela tiden när vi var där så hon trodde ju att Tilde skulle göra såna ljud hela tiden knasfia. Nä men så kan det vara, alla småttingar är olika och har olika saker för sig under utvecklingen. Det går över =) Det är ju inte ens så farligt längre tycker vi som vet hur det var när det var som värst med det. Fast hellre så än tykänslighet faktiskt, för det har varit jätteskönt att hon kunnat varit med alla så lätt. Men det kan ju komma, vem vet och då får man ta det med, inget mer med det.
Just efter denna helgen var Jennie ganska känslig mot annars, märktes tydligt att det blivit för mycket för henne. Hon har ju säkert träffat typ 70 personer på 3 dygn liksom. Hon var väldigt ledsen söndag och måndag kväll och gnällig på dagarna. Igår, tisdag, och idag verkar allt vara som det ska igen så det är skönt. Hon har sovit i natt.

I måndags var jag en del med Milla igen. Nu har vi setts från torsdag till måndag, jättemysigt. Vi åkte och hälsade på Mia också, hon har ju inte sett Jennie förut heller så det var kul.
På kvällen kom pappa och hämtade upp oss eftersom han, Catarina och farmor skulle ut till oss med och fira hihi...
Fikade och så fick jag pengar (som sparas till Wii fitness-spelet.. 1500 kr kvar ;)) och presentkort på spa-behandling =)
När de var här ringde telefonen och det var från förskolan jag verkligen vill ha jobb på! Den tjänsten jag sökt var tillsatt men de hade en annan tjänst till mig och undrade om jag var intresserad. Woohoooo! Underbart!
Berättar mer sedan men självklart är jag intresserad och jag ska på intervju nästa vecka! Helt fantastiskt detta!!! Så skönt det skulle vara att slippa oroa sig för framtiden och dessutom kunna sätta igång framtidsplanerna för familjen.

Nu ska jag nog försöka sova en stund till om lillan somnar. Sedan ska vi ut och gå lite och handla lunch till henne. Ikväll kommer Susanne med sin Leon och Marina med sin Theodore, ska bli jättetrevligt!

Här kommer lite bilder....

Födelsedags"barnet "på rätta dagen...



Tårtorna



Alla blommor jag fick! :)



Fick många fina presenter, här är ljusen jag fick.



Den lilla rockbruden i pappas knä



Superpolarna på lekfilten



Smörgåstårtorna Milla gjorde



Linn och Christina



Susanne och Carro glada att träffa Jennie :)



Johanna och Bente



Carro och Lise-Lotte är på!



Anna och Christina



The partyprincess ;)



Christina, Johan och jag på dansgolvet


Annas nya hår

Har inte varit någon rolig dag alls känslomässigt, men trevligt igår med Anna, Marcus och Mattias. Jennie var också uppe med oss väldigt länge, mest mysigt.  Vi grillade kött och det var så gott så gott. 
På dagen var jag och Anna på stan. Först hon hos frisören i fyra timmar =P Lägger ut en bild på henne i "nya" håret, även att det är ljusare i verkligheten än vad som syns på kortet. Det blev skitsnyggt faktiskt. Som ni kan se =D
Sedan fick vi inget gjort nästan av det vi hade skrivit upp på vår lista, var helvirriga och klockan sprang iväg. Jag var iallafall in till systemet medan hon var hos frisören, sen åt vi liten kebab på Istanbull, I liiiiiike! Vi köpte ett par saker och så fikade vi med Denniz, var jättetrevligt att träffa honom - så längesen nu.

Jennie har haft ont i magen och gråtit, skrikit och sovit om vartannat, på min mage, i flera timmar nu igen. Men nu har hon somnat i sin säng och mår bra igen min lilla älskling. Så ska också sova nu.

Här är allas vår vackra Super-Anna i nya frisyren!




Gosungen!

Värst vad jag är igång idag då med datorn ;D

Ska bara lägga ut några bilder från min och Jennies mysstund på sängen förut.







Minus ville också vara med en kort stund den lilla bebisen hihi =)




Benjamin har blivit stor

Marcus tog morgonen med lillan och jag fick sova. Jen sov rätt länge också så jag vaknade av mig själv vid 08.30, någon minut bara efter så hörde jag lilltjejen i babyvakten så hon var med vaken.
Kollade mobilen och hade fått sms från min syssling Lena som skulle ha vägarna förbi idag med sin lille Benjamin, okej han är ju inte så liten numera ;) han fyller ju 6 år i oktober! Herregud vad tiden går fort! Han var ju nyss bebis känns det som! Så de kom förbi sen efter lunchtid nångång, jättetrevligt! Då var även min pappa här också vilket alltid är så mysigt tycker jag. Så då fick ju de träffa varandra med. Fast den här gången var det ju iallafall bara 1,5 månad sedan vi sågs alla på min kusins student.
Innan de kom så hade jag och Jennie tagit en liten promenad till affären i det underbara vädret, men oj vad man svettas! Men jag klagar verkligen inte, det är heeeeelt underbart! Förutom inomhus då.. så kvavt! Men det är egentligen lillan jag tycker synd om, hon var ju varm i vintras så ni kan ju tänka er nu!

Anna kommer inte hem idag men jag ska åka in till stan imorgon till hennes frisör och sedan ska vi ju gå på stan, wohoo det ska bli kul! Ska också ta en fika med Denniz, det blir trevligt!

Varför är helgen så kort? Bara två dagar, det hinner man ju inget på! Marcus och jag ska möblera om hemma och det är ett rätt stort projekt, tar alltså tid. Så det blir svårt att hinna med allt.. Lär ju inte hinna bli ordning till min födelsedag exempelvis men det får väl gå ändå!

Nu ska jag dammsuga vår soffa efter Benjamins kakstund, hihi, lilla gullegrabben. Var så kul att se honom! Så längesen och ujuj så stor han blivit och så underbart söt! Dessutom en liten tuffing, men mycket snäll och lugn på ett bra sätt.

Jag glömde att ta kort, så dumt!

Söta småttingar

Bentes lilla Tilde till vänster och min lilla Jennie till höger.



Busbebisar. Jennie i pappas knä och Tilde i barnstolen.



Jennie på besök i Kisa



Att flyga  är skojskoj!



Mammas gosedjurssamling är spännande!


Pumps och otursdag.

Trist att ett par inlägg här bara försvann då! Morrar högt! Det var mest en massa bilder, på Jennie och Tilde oså. Får lägga in imorgon igen....

Britt var barnvakt igår från tolvtiden till Marcus kom hem. Jag var hos psykologen, det gick väl sådär, sen gick jag på stan... tills Johan och Evelina kom hem från Sthlm, då mötte de mig och vi skulle ta en öl. Hade lite otur hela dagen med småsaker, typ pinsamma möten m.m.
J och E hann inte sätta sig ner ens förrän jag hade räckt Johan hans påse över bordet och då stött till glaset bakom som ej syntes så han blev dyngblöt! Usch, vad jobbigt. Vi delade på min öl och sen åkte vi hem till Johan så att han kunde byta om innan IFK-matchen som de skulle på. Tog en öl där istället och så pratade vi lite. När de gick åkte jag till stationen och mötte Anna så vi hade sällskap hem.
Satte oss på balkongen och hetsplanerade en av våra typiska listor och så lite födelsedagsplaner innan läggdags.

Skorna jag inhandlade på värsta superrean på Wedins.... Kunde inte välja färg....


Fadderbrev och Tigerns superstuff!

Ikväll har jag gjort en produktlåda till Anna haha... Bara för att Anna ääääääälskar "produkter" och borde ha en liten förvaring för det här nu när hon bor här ;D I ett skåp är inte lika kul helt enkelt. Hon boooorde inte titta in här innan hon kommer hem igen. =P Den dumma ungen.









En annan mer viktig sak är att vi valt två faddrar till Jennie. Bara en har blivit tillfrågad ännu och hon blev jätteglad. Så ni som tror sig veta vem den andra är, säg inget till den personen är ni snälla.
Ville iallafall skriva om det eftersom det är en så viktig och fin sak för oss.
Här är baksidan på kortet vi skrev för att fråga dem.... Framsidan är en bild på Jennie.