Nennes klappar

                                                          
                                                                Bild lånad från Timein.se

Känns som det har varit en ganska lång dag idag. Kunde inte sova så bra inatt så det var skönt när jag lyckades få tid till en timmes tupplur mitt på dagen innan jag skulle hämta lilla fröken bus på förskolan. Sen var det dags för besiktning av lägenheten, vilket verkade gå bra. Och annat skulle jag bli irriterad på eftersom det är finare och fräschare här nu, tack vare oss, än innan. Det ser riktigt bra ut till och med och det känns lite jobbigt att vi ska flytta ifrån. Även om det säkert blir mysigt i nästa place med.

Pappa ringde idag och ville köpa samma grej i julklapp vi redan tänkt köpa till Jennie... Men han ändrade på det så nu blir det flera mycket bra saker i klappar! Vi ska bl.a. köpa en spis till henne. Funderade på ett helt kök som finns men det är ju i plast och helst vill jag att det ska vara i trä. Det känns som mer kvalité och mer lyxigt. Så isåfall blir det en spis. Av sin morfar så blir det en trehjuling. Superbra verkligen!

Tips på fina träspisar mottages tacksamt! =) Älskar miniköket på bild här ovanför! Jag är rätt mycket för lite diskret färg på möbler då allt annat har så mycket färg i ett barnrum, men detta var jättefint ändå!


Nu ska vi klä oss och gå bort till vårdcentralen. Ska få ett varsitt stick i armen efter noga övervägande i ett par månader. Sen ska vi gotta kebab till kvällen.. och jag ska dammsuga! Kul va!


Kommentarer
Postat av: marina lundahl

Har du sett ikeas nya barnkök.. de är verkligen suuperfint. skulle vilja ha de till theo men han har redan en brio spis...

2009-12-10 @ 21:04:10
Postat av: Jessan, Mille & Den lille

har köpt brio-spis till mille i julklapp..finns ju i svart, vit o röd! kram

2009-12-10 @ 22:28:10
Postat av: Christina

Oj, vad tidigt ni fick besiktiga lägenheten. Är verkligen så olika det där, jag får inte besiktiga min förren jag flyttstädat..?!!

2009-12-11 @ 17:34:33
Postat av: Thina

Jaså oj då! Ja vi har nog alltid fått göra nära in på uppsägningen när vi flyttat. Vilket ju är väldigt konstigt egentligen!

2009-12-11 @ 17:58:40
URL: http://superhiniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback