Världen förlorade lite solsken...

Tänkte bara skriva några rader om en av mina favoritskådespelare, Brittany Murphy, som nyligen chockade världen när hon plötsligt gick bort bara 32 år gammal. När jag gick in här nu fick jag se på Blogg.se huvudsidan att det stod om just henne där idag också. Snacket om hennes död och orsak går världen över så det lär vi nog få se och höra om ett bra tag till. Och nog undrar man. Ett troligt scenario är liknande Heath Ledgers sägs det. En oavsiktlig överdos. Med många mediciner mot sin psykiska ohälsa kan detta ha inträffat.

Ett flertal filmer har satt sig fast inom mig på grund av hennes enorma talang och värme som säkerligen inte bara kunde ses i rutan utan jag tror hon var en mycket varm och go tjej i verkliga livet också. Så söt, glad (till synes)och framåt och som Ashton Kutcher uttalade det så har världen nu förlorat lite solsken.

Jag blev chockad när jag såg den tråkiga nyheten och Brittany är en person som kommer leva kvar lite inom mig jämt och hos många andra. Jag ska absolut reprisa några filmer med henne igen snart.

Ett exempel på film med henne jag har tyckt mycket om är The Devils Arithmetic där också Kirsten Dunst är med i som är min absoluta favorit. Har ni sett den?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback