Senaste nytt

Byte av arbetsförmedling avklarad. Jennie ramlade ur sängen i natt och Minus jamade hela natten.

1. Gick till stan, på stan och hem från stan allt som allt 4 timmar - i snö, med barnvagn, och utan mössa. Det senaste gjorde att kylan satte sig i halva hjärnan vilket resulterade i extrem huvudvärk. Det fick mig dock att glömma en del av flytt-träningsvärken i vaderna som innan gjorde att jag inte kunde gå, typ ;p Besöket på en överfull arbetsförmedling (massa konstig utställning från olika länder.. men jag kom undan att behöva besvara något på tyska, engelska och franska, och behövde inte ens försöka förstå norska eller danska. Tack innerligt) gick bra och tog typ 5 min.

2. Jennie sover i vanlig säng nu. Fast utan ben. Den ska agera säng på natten och dagbädd/myshörna på dagen. Vi hörde något litet duns inatt och undrade vad det var. M gick upp o fick se att Nenne ramlat ur sängen och fortsatte vara sovande på golvet :D Ingen större skada skedd alltså.

3. Max är okej med nya placet. Inte Minus. Precis som väntat. Tar väl ett par veckor innan han blir återställd. Han jamade och var orolig hela natten så ingen mer än fröken Bus sov inatt. Inte mycket och inte mellan iallafall. Säkert 1,5 timme för min del. Så nu hoppas vi denna natten blir bättre!

Trist att jag inte kan uppdatera mer nu när vi inte fått in nåt nät än. Och trist med INGA BILDER. Förövrigt trist att vara utan sin telefon o skype med. Men det blir bättre tider snart! Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback