Det som var mitt liv...

En uppdatering om senaste tiden vore på sin plats jag vet, och kanske kommer det. Har söta bilder från veckan som var, och det var verkligen en underbar vecka. Mycket kärlek och bus. Men just nu är det inte det som kommer utan det som är för stunden. :)

Drömde inatt väldigt ledsamt - tårar och svett vid uppvaknandet. Jag hade förlorat min röst!
Inte den jag pratar med, men det viktigaste av allt för mig. Nämligen min sångröst.

Sången är en så stor del av mitt liv. En så otroligt stor del av mig, den jag är. Nu var den borta. Kraxade fram något dåligt och det var nån sjukdom tror jag, jag minns inte men kroniskt skulle det vara tydligen. Var knäckt när jag vaknade och en stund efter - tills jag förstod att det var en mardröm. Puuuuh....

Men..

Ikväll skulle jag, efter en tid av dåligt mående (då jag automatiskt slutar sjunga) prova rösten. DET var inte alls uppvaknandet jag hoppades på... Jag spelade in ett dåligt-ljud-klipp-med-mobilen men herregud sjunger jag SÅHÄR? :S Har jag haft så dålig självinsikt verkligen? Och vad har de lärda som hört mig egentligen hört? För det här var dåligt. Dem har fel. Visst kan jag sjunga "tekniskt" sett. Man hallå, var tog JAG vägen i min sång? :S Kändes som jag sjöng som en av de som juryn skulle totalsåga i Idol ;p Det är verkligen inte okej i mitt liv.

Dags för en sångpedagog i någon termin om man får råd, eller ge upp allt med sång totalt..... Det förstod jag nu :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback