Ute i vårsolen

Det är verkligen så otroligt skönt att det börjar bli vår. Solen som skiner och doften av att det går från vinter till sommar. Den där mellanperioden som är så vacker och som skänker någon sorts lycka inombords. Vi var ute och struttade omkring ett tag i eftermiddags jag och snuttan, lekte i lekpark och sprang jagandes i gräset (nåja, lite mer grönt gräs vore ännu mer lockande att springa i) och sedan kom pappa Marcus och besökte oss en sväng där ute mellan hans jobb och hockeyn han skulle på. Vem blev inte supergladast då liksom? :) Hon sprang till pappa och kramades :)

Undrar var man kan köpa de perfekta (eller iallafall någorlunda vore mer ok) vantarna till sitt barn? Hon har flera par och inga är bra. Går knappt att sätta på och när man väl får på dem ordentligt med tumme eller alla fingrar (beroende på vantar) så åker de ju av hur snabbt som helst. Hon stör sig mycket på det själv så det är lite trist. Hon borde bara kunna leka utan att behöva bry sig om kläderna.

                                       
                                       
                                        
                        

Kommentarer
Postat av: Karin

Albin har ett par AS bra ifrån ullared i sådant vattentätt material. Det är ett stort hål för tummen och ett resårband som man sätter fast runt handlederna. De är de bästa vantarna jag varit med om men de är snart för varmna=(

2010-03-30 @ 19:48:01
Postat av: Thina

Åh så himla bra! Men jag behöver kunna få tag i ett par med :/ Och även snart behöver vi båda det till de små.. som du säger det blir ju varmare nu.

2010-03-30 @ 19:56:50
URL: http://superthiniz.blogg.se/
Postat av: Jessan, Mille & Leon

var är den här lekplatsen??

har skaffat lösen till min blogg, kanske glömt att berätta det?

mamijess o sen busgrabbar är det iaf :)

hoppas allt är bra.glad påsk! Kramar

2010-04-02 @ 22:44:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback