Ur vägen dumma förkylning!

                                               

Sjukhuset ja. Senaste inlägget för ett bra tag sedan. Känns som det skulle vara skönt med en inläggning och någon sorts dunderbehandling av klena mig!

Först var Jennie sjuk, sedan var jag sjuk, sedan jobbade jag massor och sedan pajade min rygg och gissa vad! Nu är jag dunderförkyld! Stannat hemma idag med. Det känns så otroligt fel så det är galet - och jag inser att de på kontoret inte uppskattar mig som anställd där just nu! Men jag är glad på ett sätt att jag gjorde såhär ändå. Hade för det första inte fixat dagen, hade också blivit ännu sämre. Har legat och frusit och svettats om vartannat i sängen hela kvällen igår, natten och så hittills hela dagen nu. Huvudet bankar, halsen bråkar och näsan vill inte att jag ska kunna andas är tydligt! Ryggen känns dock bättre nu, vilket när den var dålig var den huvudsakliga anledningen förut till hemmavistelse.
Sådär nu har jag skrivit lite om min just nu tråkiga och jobbiga vardag. Färdig! ;) Och snart färdigt med tråket och sjuktiden med förhoppningsvis!

Nu när jag har klarat en förflyttning blir det tjockisfilt i soffan med Friggs te. Ingefära och citron. Med en klick honung i för halsen. Där i soffan bosätter jag mig nu för några timmar.


                                  

Kommentarer
Postat av: mamma

Krya på dej lilla vän. Älskar dej.

2011-10-06 @ 11:24:04
Postat av: Me myself and I

Tack mamma lilla <3

2011-10-06 @ 15:24:36
URL: http://superthiniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback