Ett besök på Toys'R'Us med Jennie...

Igår hade vi en fin em/kväll tillsammans jag och min lilla, långpromenad i skogen och ett par olika lekparker samt middag hos hennes farmor. Idag likaså en bra dag, jobb och förskola förstås men efter middagsluren ville vi ha en stunds luft och jag ville som vanligt nu få mer vanlig motion/träning än det i arbetet.....
 Så det bestämdes en promenad ut till Tornby (även kul att Anna hängde på på dit-promenaden) och det utlovade besöket till en stor leksaksaffär slogs ihop med promenixen. Jennie hade väl kunnat bli klar på en sekund eftersom hon kunde tänka sig att köpa precis allt eller alltså vad som helst, men vi gick ett tag så hon förstod att man kunde tänka över vad man ville köpa (för julklappspengarna till just detta ändamål). Det blev ungefär det minsta ni kan tänka er... eller inte. Expediten skojade med oss om det också ;) Men glad blev hon och glad blev jag över att hon var nöjd. :) Men inköpet fick bo i vagnen på vägen hem med buss så att säga :)

Max blev också glad som ni kan se. Han fick både vara nyfiken som Jennie, vara med och öppna hela paketet med dock-grejer samt leka med stålgrejerna allt förstås satt hårt fast med (tog bara en halvtimme att få ut allt som vanligt!) Men som sagt Max var glad och Jennie njöt av hela grejen :)


Kommentarer
Postat av: jessica

härliga bilder

2012-01-26 @ 21:23:01
URL: http://www.nattstad.se/pez
Postat av: Farmor Britt

Mysiga bilder, kan tro att Jennie trivdes

2012-01-28 @ 12:12:21
Postat av: mamma

Här blir man inspirerad av att leka o busa, kan man ana

2012-01-31 @ 10:49:39
Postat av: Me myself and I

Jo verkligen! :)

2012-01-31 @ 13:02:02
URL: http://superthiniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback