Namngivningsdagen

Ja ni, den blev kanon! Lyckad dag för vår lilla tjej, så vi är så glada för det , så glada för vår JENNIE Tina Miranda <3
Många, ja nästan alla, nära och kära som hela tiden visat kärlek och så stort intresse för tösen vår kom på kalaset som jag och svärmor förberett sedan torsdagen. Allt blev jättebra verkligen... Allt fint..  som de vackert dukade borden, de rosa och vita ballongerna, hälsningsboken, tipspromenaden, bakverken och vädret! Tårtorna gjorde Britt och de blev underbara doptårtor. Jennie fick också så många fina genomtänkta presenter att vi blev helt rörda!
Det allra bästa på hela dagen var förstås JENNIE i sin vackra klänning och sitt jätteglada humör! Hon charmar verkligen det lilla bustrollet! Så roligt att så många av släkten kom.
I samma veva som detta stora varma kalas firade vi ju såklart också att Jen blivit ett halvår! Herregud så tiden springer iväg! Men skoj är det, det mest roliga underbara man kan vara med om.... se sitt eget lilla barn växa, utvecklas, glädjas och må bra.


                      
              


       

Det kommer fler bilder när jag tömt andra kameran som det fotades med, bland annat på själva sötisen =)

Kommentarer
Postat av: Sandriz

åhh va jag önskat att vi var där... så dumt så!!!

kul att det blev så lyckat!!

Kram kram

2008-08-29 @ 20:47:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback