Sjukhuset o allt det andra

Fixade jobbet idag, men svettigt var det! Passar på att utföra lite sysslor medan jag kan och orkar...

Det blir att tvätta, diska, damma, dammsuga, våttorka. Både idag och imorgon inser jag efter min orkeslöshet. Men vill ha det rent hemma igen så man kan få njuta sedan och slippa bry sig om det i helgen.
I helgen ska jag dessutom vara med flickorna, och dricka vin o umgås hos Carro. Det blir ingen Harrys Bengankväll med det blir nog mysigt ändå - eller kanske just därför ;p

Efter detta städande idag ska jag unna mig alla jäkla serier igen som dagligen är. Helst ska ju alla vara samtidigt med så det är fan inte lätt att följa saker på tv! ;p Den här kvällen blir det att se Våra bästa år, Sjukhuset och True Talent.

Sjukhuset tycker jag faktiskt är rätt intressant att se nu när det sänds härifrån staden jag bor i.

                       

Imorgon är en vanlig dag...

...och det innebär att jag önskar mig lust och energi till tusen!

Läget är väl såhär att jag inte tycker livet är så roligt eller givande längre (och nej det handlar inte om vad jag gör eller inte gör just i det här fallet, tiden måste få sitt med). Saker och ting blir inte alltid riktigt som det kanske var tänkt och som man trott helhjärtat på. Det är som att minsta lilla åtagande just nu känns som ett väldigt stort projekt och som en milslång väg att vandra...
Så ni får ursäkta min brist på engagemang och svar vid försök till kontakt. Det blir bättre.

Men samtidigt så är det ju så att medan jag slösar bort mina dagar med att tänka och bo på soffan, så finns det människor där ute som skulle ge allt för bara några dagar till i livet... Så konstigt allt är. Men alla får väl ha sina kriser utan att känna skuld för det antar jag. Det måste få vara så. Även om denna sak är värd att tänka på i de fall som är gjorda för att lösas och förbättras - så som ju de flesta situationer fungerar.

Efter flera dagar i soffan ska jag nu upp på jobb imorgon, och jag frågar mig hela tiden hur sjutton jag ska fixa det! Önskar mig en enkel helt problemfri morgondag. Ska börja med att få lite sömn iallafall :)

Ha en fin morgondag alla godingar!

Från förra veckan...

Idag är rösten bättre :) Men usch för att spela in sig själv, låter ju inte klokt! Jag antar med att en sångpedagog vore på sin plats nu för jag måste bli pepp igen på sången. Rösten är så otränad så det är aldrig lika roligt längre som förr. Men får ändra på den saken.

Nåja.. En del av det viktigaste som hände förra veckan var ju att Susse och Carro var här med Susannes barn Leon och nyföddingen Isak. Tacokväll och ett par kannor kaffe blev det till en massa skratt, och för barnen en massa lek och bus. 


                   
                   
                   
                    
                   
                    

Det som var mitt liv...

En uppdatering om senaste tiden vore på sin plats jag vet, och kanske kommer det. Har söta bilder från veckan som var, och det var verkligen en underbar vecka. Mycket kärlek och bus. Men just nu är det inte det som kommer utan det som är för stunden. :)

Drömde inatt väldigt ledsamt - tårar och svett vid uppvaknandet. Jag hade förlorat min röst!
Inte den jag pratar med, men det viktigaste av allt för mig. Nämligen min sångröst.

Sången är en så stor del av mitt liv. En så otroligt stor del av mig, den jag är. Nu var den borta. Kraxade fram något dåligt och det var nån sjukdom tror jag, jag minns inte men kroniskt skulle det vara tydligen. Var knäckt när jag vaknade och en stund efter - tills jag förstod att det var en mardröm. Puuuuh....

Men..

Ikväll skulle jag, efter en tid av dåligt mående (då jag automatiskt slutar sjunga) prova rösten. DET var inte alls uppvaknandet jag hoppades på... Jag spelade in ett dåligt-ljud-klipp-med-mobilen men herregud sjunger jag SÅHÄR? :S Har jag haft så dålig självinsikt verkligen? Och vad har de lärda som hört mig egentligen hört? För det här var dåligt. Dem har fel. Visst kan jag sjunga "tekniskt" sett. Man hallå, var tog JAG vägen i min sång? :S Kändes som jag sjöng som en av de som juryn skulle totalsåga i Idol ;p Det är verkligen inte okej i mitt liv.

Dags för en sångpedagog i någon termin om man får råd, eller ge upp allt med sång totalt..... Det förstod jag nu :(


En tisdag

Dagen har varit okej, tack ni som frågat :) Galet jobbig som det oftast är i mitt arbete och det här var längsta jobbet på samma place hittills. Så jag var glad när det var över och kunde gå och hämta min vovvsing. Försöker ställa upp lite extra på Vipers matte och husse då hon har lunginflammation och han precis ramlat och slagit sig som sjutton. Ett äldre tacksamt och gulligt par som jag hoppas ska må bättre snart. 

Det är skoj att träffa gullet, dock har jag så ont i ryggen och borde inte gått långpromenad nu när det är så mkt kroppskrävande arbete den här veckan. Sen gick jag dessutom från Berga till kontoret.. DET borde jag framförallt inte ha gjort för sen haltade jag och var livrädd att inte ens kunna ta mig hem. Jävla rygg som gör mig handikappad då och då. Fick ta bussen från Priso, pinsamt.. Det säger ju allt (tar 10 min att gå). Hoppas så innerligt att jag inte går sönder totalt denna gången utan att värmedyna imorgonbitti IGEN en stund innan jobbet gör att jag klarar dagen iallafall. För jag MÅSTE fixa den här veckan. Galet mycket jobb, och förra veckan var jag ju hemma med sjukt barn och sjuk Thiniz.
På fredag får jag träffa Viper igen! Får.. får jag ju tidigare men kan inte tyvärr. Igår var jag ute med honom med, och då i 3 timmar, lovely! Spöregnet älskade jag inte dock.

Man ser mycket på promenaderna... Gässen är ju givet förstås (korten blev dåliga när man zoomade med mobilkameran och man ser knappt det jag vill visa ens, hur fasligt många dem är där jag brukar gå.. men det får gå). Sen var det nåt jäkla konstverk en söt liten tant kom fram och pratade med mig om. Så jag var ju tvungen att gå och titta! Jag har ju inte läst om det så vet inte mycket mer... Men bilderna på det har jag iallafall för Viper tyckte ju att det var skitspännande som ni ser!! :D

                               
                               
                                
                                
                               
                               

Första solningen...

                                    

Med brist på bilder googlade jag och fann denna söta solarium :) Hur gulligt i rosa! Nåja... Sovit/slappat mest hela dagen och gjorde mig inte iordning förrän eftermiddagen. Helt slut efter veckan som varit. Sömnen har varit liknande som den med kolikbarn och har därför inte blivit helt frisk än själv. Men Jennie mår bra nu och är med sin far. Jag var uppe en sväng till dem och drack kaffe medan jag väntade på att Meddo skulle bli med lite mindre folk, speciellt "mitt" solarium. Så tog det på vägen tillbaka istället.

Första solarie-solningen nu då, för även om det är soligt ute är sommaren ju rätt så förbi. Och jag behövde energi som jag får när jag solar. Skulle förstås vara kul att inte se ut som ett lik med så småningom, det har jag nämligen gjort hela sommaren!

Ska se om jag orkar få något vettigt gjort här hemma nu då, städningen har fått vara ett tag om man säger...

Mycket jobb den här veckan, både bra och mindre bra. Ryggen strular och så mkt jobbtimmar på det här stället är verkligen helt galet påfrestande för kroppen. Men jag får fixa veckan ändå! Jag skulle ju så gärna vilja komma igång med träning lite smått den här veckan med. Jag vet att jag verkligen behöver komma igång med livet igen i den grad jag kan åstadkomma själv. Träning, sömn och nyttig kost är vad Thiniz behöver nu.


Trevlig kväll!


4 september på ett nytt sätt

Idag är det min farmors födelsedag. Hade hon stannat längre bland oss som hon skulle så hade jag åkt till Åby idag för att fira henne. Men jag har ingen farmor att fira. Skulle velat åka in till graven och suttit där en stund men har tyvärr ingen möjlighet till det heller.

Så jag skickar en miljon grattiskramar i mina tankar och i mitt hjärta och hoppas att farfar firar henne med en massa extra kärlek idag.

Grattis älskade, saknade, du <3



Hej alla Kitty-fans!

Nåja, väl plottrigt men himla gulligt. Tycker det, trots att jag är mäkta trött på den där katten som ska vara på i stort sett allting! Allting när det gäller barnsaker menar jag väl med det i och för sig. Och då har väl det inte direkt ett samband med en vuxenpryl som en dator. Jag vill så gärna ha en mini lap och i rosa men nej, inte med Kitty haha ;)

Vet inte var jag fann den här bilden riktigt, men antar att datorn är från http://www.hellokittyshoppen.se/.

                           

Sjukstuga...

Här har vi haft sjukstuga i några dagar nu och det blir en dag hemma idag med, hemma från förskola och en otroligt välbehövd arbetsdag. Snuttan är bättre men har tidigare haft upp till 40 gr i temp. Jag vaknade i tisdags morse och kände mig dålig med feber, några timmar senare var snuttan brännande het. Stackars liten. 

Jennie har sovit bort det värsta nu, men eftersom hon vaknat och gråtit från 10 min till 30 minuters mellanrum första dagen och natten, så har jag själv inte sovit förstås. Är alltså själv inte friskare, men är lycklig över att hjärtat inte är lika varm längre och att hon har kunnat vara uppe och lekt lite. Vardagen måste komma igång igen!

Ska bege oss till Universitetet sen, Jennie och jag, med nycklarna jag haft medan jag jobbade där några dagar. För just nu behöver några forskare dem bättre än min kökslåda tydligen ;)!
Sa även att vi ska leka i nya parken i Trädgårdsföreningen en liten stund om vi är feberfria. Jag vet att vi verkligen behöver frisk luft så en liten pyttetur ut blir det hur som helst för vårt välmående.

Hoppas ni andra där ute är friska? Det verkar som att det går en del baciller omkring oss nu.


                            
En sjukbild är ju inte så roligt så lägger ut en bild på en extremt koncentrerad pysslande Jennie häromdagen när hon gjorde pärlarmband, ritade i målarböcker och målade med vattenfärg.