Trevligt besök

Pernilla och Macke har varit här och hälsat på idag, det var jättemysigt att de kom hit och det uppskattas mycket... att de vill och att man känner intresse från vänners sida. Det är sådana jag orkar umgås med nu när jag mått såhär. Jag behöver bara positiv energi och det tänker jag fortsätta sno åt mig hihi.. Delar förstås gärna med mig av detsamma då! =) Underbart att jag har börjat bli mig själv igen, är så glad för det och känner ofta för att berätta det =)! Känner mig så mycket piggare mot förut även om jag ofta är utmattad och trött ännu, men det är verkligen inte så som förut tack och lov.
Jennie har varit trött-men-vill-inte-sova idag och det gjorde henne mer känslig så hon blev lite "rädd" först men så är det ju ibland. De verkade tycka mycket om henne och hon tycker ju om alla haha.. bara att hon är lite sådär känslig ibland som många små är en period.
Jennie fick också en present av dem, så snälla så!, det var så jättesöta kläder och små tofflor.. hon kommer vara så fin i det!

Det är en skön dag idag, vi har inget inplanerat och sådär så att man bara kan göra det man känner för, det är inte så ofta så i vårt liv. Ska väl pyssla lite hemma tänkte jag, tvätta osv och så ska jag förstås spela lite wii hihi.

Jen trivdes bra i Pernillas knä, men hade varit lite ledsen innan så hon ser ju inte ut som vår glada Jen här.

            


Kommentarer
Postat av: pernilla

gumman, vad söt du e =) började nästan gråta när jag läste ditt inlägg... gillar dej starkt ska du veta.. o du vet ju att du alltid kan ringa om det är nåt.. jennie var så söt!! =) det var riktigt kul att ses.. ser fram emot partajandet=) puss gumman

2008-09-01 @ 15:19:10
URL: http://pernillape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback