KokosK och mirakelbebisar

Jag fick då inte sova längre än till 06:15 tror jag klockan var.. Mat och blöjbyte och natti-natti igen tänkte jag men icke. Lillan ville verkligen upp och leka och ja då ska hon ju få det. Tänkte sen att jag skulle lägga mig om hon vill sova en stund på förmiddagen. Pratade med Milla som nu är på väg till Sverige och sedan fick jag för mig att baka något enkelt och det är ju så gott med kokos så jag gjorde kokoskakor (recept i förra inlägget för den som vill).
Efter gröt och bus ville Jen sova ett tag. Precis när hon somnat ringde papps och ville komma så vi fick kärt besök av honom ett tag. Och det var ju bättre än att sova såklart!
Vi fikade på kaffe och mina nybakade kokoskakor hihi. Lägligt!

Funderar på att lägga ut några ytterligare auktioner på tradera nu när jag kommit igång så bra. Har en hel del, men nu tänkte jag på mina mammiclothes som jag vill bli av med. Jag tänkte bara spara ett par plagg som jag verkligen tyckte om, för det kan ju behövas om jag ska bli tjock och fet igen som spådomen sagt. Flicka, flicka, pojke var det ja! Så jag slipper nog inte undan graviditet och förlossning igen, och igen. Men barn vill jag ha =)

Barn är mirakel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback