Solen lyser...

Märkte inte att M gick upp imorse, inte att han åkte hemifrån heller, så när jag vaknade av att Jennie gjorde sig hörd i babyvakten trodde jag att M låg bredvid. Konstigt att han var borta då. Nu har han ju varit julledig ett tag med så vi är rätt vana vid att ha karln at home. Men så är det inte längre och nu är det "bara" vi igen, och som vi ska roa oss!
Fast just nu sover Jen och jag skulle vilja göra detsamma, men då blir det nog en mycket sen kväll och så samma visa imorgon. Alltså en icke-fungerande cirkel egentligen så jag får allt ta och hålla mig vaken.
Har börjat städa i köket, men jag tror jag tar badrummet nu istället så att jag får bort tvätten och får upp dynan på skötbordet igen, ett extremt rent skötbord då förstås ;)
Marcus satte den nya tv:n på tv-bänken UTAN att torka av bänken först från damm, hur i hela friden klarar man av att göra något sådant? =) Läskigt värre tycker jag!

Här är Marcus i sina långkallingar han fick i present av sin mor och far. Jag vet inte, men jag tycker de ser rätt osnygga ut haha! Dock finare än de förra trasiga utan resår i midjan och det kvittar ju vad för långkalsonger man har eftersom de inte syns och det  ändå inte finns några snygga sådana.
Så nu kan han ta med oss högt upp i Norrland och åka släde, göra snögubbar, skrina på isen och rulla runt i snön! Det skulle vara supermys.

Solen skiner, kallt ute men så där friskt kallt.. vinterkyla. Det blir en promenad för vår del när den där lilla söta vaknar...


Kommentarer
Postat av: Marcus

Vad snygga dom där långkallingarna är alltså! :) Har ni varit ute nåt än då? Fast Jennie kanske inte har vaknat än iofs...

2008-12-29 @ 12:29:05
Postat av: Marcus

Vill du veta nåt läskigt förresten? Mjölken som jag har i kaffet nu gick ut den 18:e! Det är nytt dricka-gammal-mjölk-rekord. :D Skulle du klara av det va?

2008-12-29 @ 12:31:31
Postat av: Sandriz

Supersnygga långkallingar!

2008-12-29 @ 15:36:11
URL: http://dojjanjagandreas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback