Kökslampa?

Godmorgon!

Oj, vad skönt det har varit att sova. Inatt vaknade Jen vid tre-tiden och ville ha lite flaska så Marcus gick upp och gjorde henne nöjd. Och mig med. Jag blev så himla glad att få ligga kvar, jag var ju knappt vid medvetande så det hade varit hemskt hemskt. Inatt sov hon bra lillan. Och det blev ingen repris av igår natt då hon vid ett-tiden plötsligt satt upp i sängen och lekte glad som en sol och ville inte sova!

Jag städade klart i badrummet och köket igår, rent och fint - så nu mår jag bra där =) Så nu är det bara resten kvar för den här veckan... Det blir klart idag, med start när jag vaknat till liv ordentligt.

Efter att ha skakat de näst intill tomma kattsandspåsarna som om de vore skallror (de står i hallen för att de ska slängas) så sitter nu Jennie på lekfilten och kastar undan alla saker hon inte är sugen på att leka med. Hon ser uttråkad ut och jag ska gå till henne. Strax blöjbyte och sedan hallongröt =)
Hon är minsann inte lika onyttig som jag! Skulle smälla av om hon började dagen med en energidryck. Kanske man skulle ta och vara ett bra föredöme då?

(Äsch, Miss Li kan hon - nu sitter Jennie och dansar och ler istället =))

Jag har tänkt att berätta om filmen I am Sam idag så ni som ville veta vad den handlar om, det kommer! =)



Jo, det var en sak till: Marcus vill att ni ska hjälpa oss med tips på snygga kökslampor! Och det var faktiskt en jättebra idé. Tipsa mig här snälla och länka hemskt gärna om ni hittar på nätet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback