Goodnight!

Jag och Milla har nog ungefär lika tråkigt just nu. Skillnaden är att hon jobbar natt och inte får sova, och jag borde sova så jag orkar upp imorgon. Men som vanligt vill jag inte lägga mig när det är kväll.
Har suttit ett bra tag och letat nätbutiker som säljer åkpåsar. Vi har fortfarande inte köpt någon så lillan använder min gamla som inte passar så bra i vagnen.
Jag beställde ju en åkpåse men den skulle dröja 3 veckor för att den var slut, men nu när det gått ca 3 veckor nu så får jag veta att den inte kommer sys upp igen nu så jag får tillbaka pengarna istället.... Vilket innebär att jag måste hitta en ny! Och det är inte det lättaste kan jag säga!

Jennie sov ingen förmiddagslur förut idag efter borraren hade väckt henne. Men på eftermiddagen sov hon lite längre än vanligt och jag hann att tona håret. Skönt att slippa utväxten.
Efter mellis gick vi ut en sväng och fick lite frisk luft och några snöflingor på oss.  Fast just idag önskar jag mig faktiskt inte snö. Marcus ska åka till Halmstad (långt!) imorgon och tillbaka så jag vill inte att det ska vara halt.

En nyhet är att Jennie kryper (i vår säng iallafall) lite nu och inte bara gör på sitt sätt för att ta sig fram. Fast jag hoppas att hon inte slutar med det för det ser skoj och sött ut. Hon har också fått sin tredje tand nu.

Nu ska Jennies trötta mamma sova. Godnatt!

Guldlock var det ja.... Nyduschad liten Nenne.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback