Åkpåse till hjärtat

Jag är ute efter en varm och mysig, och fin förstås, åkpåse till min bebis som hon ska ha i vagnen.
Hennes vagn är ju svart som ni säkert vet så jag hade tänkt mig någon FÄRG på åkpåsen. Ja, inte vilken färg som helst.. ni förstår säkert snart.
Vi har en åkpåse som är vinröd i manchester med ulligt inuti som vi har tänkt att ha till pulkan, den är sedan jag var en liten skit, den är fin alltså men jag vill gärna att det ska vara öppning fram så det är sådär supersmidigt när vi är ute och shoppar (läs: tittar eller håller andra shoppers sällskap) exempelvis. Den har inte heller öppningar för bältet och passar inte helt i vagnen.

Ja, iallafall dessa två superfina åkpåsar är tyvärr lite för dyra för oss men ååååååh vad jag vill ha en av de här övre!
De under tycker jag med om mycket, och de är till en rätt så okej pris.

Jag hoppas att ni läsare vill hjälpa mig lite! Karln min törstar inte efter karamellsöta åkpåsar förstår ni så han är troligen extremt glad att han slipper. Så rösta på tycker jag, så ska jag fortsätta fundera! Vilken är finast?



Kommentarer
Postat av: Helena

Den ljusrosa med nalle o stjärna röstar jag på =)

2008-11-14 @ 07:40:49
Postat av: Marcus

Den billigaste tyckte jag var finast! :P Närå, jag tyckte den uppe till vänster. Dags att jobba! Kram!

2008-11-14 @ 08:11:01
Postat av: Helena

Dom var jätte fina dom längst upp med absolut men dom två längst ner dom billigaste som du sa, dom är nog mer vatten och väta avvisande kan jag tro

2008-11-14 @ 14:38:23
Postat av: bente

Om du vill ha en billig men ändå super bra åkpåse så satsa på babytravel finns på babyproffsen ca 300 kr, kan ta bort hela översidan när man är och shoppar super bra kram

2008-11-14 @ 15:25:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback