Det kända ämnet: Åkpåse

Så, nu är åkpåsen beställd!

Det blev inte någon av de jag lagt ut här tidigare...
 Det började ju med att jag, igår, budade på en verkligen helt underbar åkpåse på tradera, men i sista sekunden drog någon över mitt bud och mer hade jag inte kunnat ge ändå. Så blev lite ledsen, om man kan kalla det ledsen för en pryl =) Men ni förstår säkert.

Sedan var det då dessa jag lade ut bilder på, där de övre två kostade för mycket.. hade verkligen velat ha en sådan men där gick den viljan i kras också förstås.
Ja, så då var det de där nedre bilderna då... Kom fram till att jag istället för de färgerna ville ha en röd sådan likadan, men då var den ju förstås slutsåld!

Sedan tipsade Erika http://onechicmama.blogg.se/  mig om en fluffig åkpåse, dessutom RÖD! Så den passar till skötväskan jag köpt av pengar för sålda auktioner på tradera. Great!

Så den är beställd. Och skötväskan.... Riktigt Thinizk ;D För nu är det ju faktiskt JAG som tar med Jennie på alla stora äventyr! Marcus du kan vara lugn, vi har ju en bra skötväska som passar oss båda ;)

    



Åkpåsen och annat skoj kan du hitta på http://www.barnfyndet.se/

Skötväskan och en massa jag-vill-ha-saker kan du hitta på https://www.pippilotta.se/


Kommentarer
Postat av: Marcus

Det där blir nog alla tiders du. Men en jäkla tur att vi redan har en skötväska, för den där skulle jag aldrig gå ut med! :) Men du... behövde vi verkligen en sån?

2008-11-14 @ 23:57:18
Postat av: Sandra

Jisses vilken fin åkpåse.. blir lite avis jag!

O super fin väska.. vill ha!!!

Pussar

2008-11-15 @ 12:34:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback