Jag behöver...

...skriva av mig ibland.

Kände mig plötsligt deppig, satt och tänkte på en gammal tid, en gammal plats och människor som hörde till det. Det var verkligen en helt annan tid och ett annat liv, men ändå inte - jag är ju ändå jag och jag har otroligt många minnen därifrån. De dåliga minnena vill jag inte ens ha ogjort för de hör till allt som var då. Har så många fina minnen.
Ibland kan jag minnas och sakna alldeles för mycket, känns overkligt att jag fungerar så. Men vissa saker i livet betyder väl antagligen så mycket att det blir så. Men jag önskar ibland att jag kom över vissa människor, saker och platser lite mer än jag gör. Särskilt när jag innerst inne vet att den tiden då och där och tilliten till vissa tillhör det förflutna.

Fick veta en sak för några dagar sedan. Om någon som fanns i mitt liv en gång som jag tyckte mycket om. Det kändes också lite som en förklaring till varför hon gjorde som hon gjorde, men det finns inget rätt och inget friskt i det och hon är inte av den sortens vänner jag eller min familj kan ha. Henne ser jag till att komma över, och efter hennes utbrott har jag väl gjort det men tankarna vandrar dit ibland och jag undrar hur hon har det, trots allt.


Nej, jag får nog ta och sudda bort det här från mitt huvud ännu en gång och krypa ner i sängen och vakna glad och pigg imorgon! Det ser så lyxigt ut det där ordet.. PIGG. Därför skrev jag det ;) För det är något jag vet att jag inte kommer att vara...

Kommentarer
Postat av: Christina

Är bara mänskligt att känna så ibland. Man får försöka gå vidare och vårda minnena av det som var bra och släppa taget om det som var dåligt... Alla människor vi möter genom livet sätter större eller mindre spår i oss, en del följer oss bara en tid, andra resten av livet. Men alla, oavsett hur lång eller kort tid de är i vårt liv, ger oss något. Ofta i form av lärdomar, men många ger oss enormt mycket kärlek och energi, medans en del ser till att vi reser oss upp igen när vi fallit... Och oavsett vad vi har gått igenom/varit med om, så har vi alla ett val hur vi väljer att hantera situationer och vara mot andra. Lika mycket har vi ett val att välja vilka vi vill ha i vårt liv eller inte, även om det ibland kan göra ont... kram

2008-10-22 @ 11:34:00
Postat av: Milla

Vet du en sak gumman

JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA!

Vi kommer alltid att finnas för varandra!

2008-10-24 @ 00:00:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback