Vår fredag

Gårdagens förmiddag var KAOS och jag höll på att bryta ihop. Lilla tjejen hade så ont i munnen så hon var helt förtvivlad jättelänge. Till slut somnade hon i min famn helt utmattad och jag låg länge och bara såg på henne min lilla underbara.
När hon vaknade senare så mådde hon bra tack och lov. Så jag bestämde att vi skulle åka in till stan trots allt. Blev dock rätt mycket senare än tänkt då men det var ju kul att vi kom iväg iallafall!

Anna var sjuk så hon kunde inte vara med tyvärr. Jag och Jennie träffade hennes mormor på stan så vi tog en fika på Lindahls och Jen åt sin lunch där och så kom Sandra, Theodor och Cissi dit och fikade också. Min mamma åkte hemåt och vi andra gick en sväng på stan, jag ville hitta något som Jennie ska ha på fotograferingen i veckan och det var ju skoj att få lite sällskap. Stötte också på Bente, hennes mamma och sötisen Tilde på stan =)

   


Förutom kläderna till fotograferingen hittade jag t.ex. en sådan väst som jag ville ha till Jennie, och en underbar lite oversize-tröja hihi =)



Malin, Farre och lilla Gabriel kom och mötte oss på stan och så irrade vi runt litegrann innan vi sedan gick hem till dem och babblade och fikade lite.
Jennie tyckte det var lite spännande med Gabriel, tänka sig en liten bebis!

       
   

Kommentarer
Postat av: Äldre mamma :o)

Om hon har tandsprickning kan du prova att gnugga med flytande alvedon där tanden/tänderna är på väg upp. Det brukar lindra lite för de små.

2008-10-26 @ 13:55:54
Postat av: Anonym

Jaså, det ska jag testa!! tack =)

2008-10-26 @ 15:00:55
Postat av: Alexandra

Det var mkt trevligt att ses en snabbis!

2008-10-26 @ 21:18:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback