Kolla (efter)bilder

Känslomässigt kaos idag. Besviken. Tårar. Frustration. Mörkret återkom en stund, otäckt. Men nu är det lite bättre.




Efterbilderna då.. Jag vet det syns inte så bra men nu är det rent iallafall.. Skönt. Vet också att det både låter och är helt idiotiskt att städa när man är så dålig som jag varit, det tog också hela dagen med bara ett rum. Slowmotion. Ni som känner mig väl vet att jag mår sämre när det ser ut så som det gjorde här innan så det gav mig massor att ha gjort det även fast det var jättejobbigt.
Nu är rymmarpappan hemma också så nu får han ta hand om Jen inatt om det behövs. Jag ska sova bort det sjuka nu. Om lillan kommer kunna sova och må bra inatt vill säga. För det skär så i mig när hon är så ledsen som hon varit nu ytterligare en kväll. Blir vårdcentralen för hennes del imorgon tror jag. Känns som det är något som inte stämmer.

 
Ni lägger väl märke till den lilla filuren där va?

Kommentarer
Postat av: Pernilla

tänker på dig min sötis.. blir orolig när du säger att du inte mår bra.. hoppas det känns bättre nu i alla fall... hoppas det går bra hos doktorn med lillan oxå.. o att hon mår bättre snart.. själv ska jag mest tycka synd om mig själv ikväll.. tv, myskläder o filt i soffan är vad det blir ;) puss min gumma

2008-09-12 @ 16:13:07
URL: http://pernillape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback