Theos doparedag ;)

Vi kom iväg till kyrkan som vi skulle och mådde dessutom helt ok under dagen, nu är det värre med det dock. Men det är ju iallafall en förbättring att må bra ett tag =)

Dopet var jättefint och allt gick prima enligt oss som såg på och firade lillens dopdag. Men vore konstigt om mamma, pappa, barn inte tyckte detsamma ;) De hade gjort så fint så, även de fixat en sådan hälsningsbok till Theodor som minne och oj vad de bakat och fixat! Det var så fint och gott. Eller gjorde Dojjan allt själv?? Hoppas gosungen blev glad för alla fina o bra presenter han fick med.
Av oss fick han en cd-skiva som det står hans namn på och så sjunger de låtar där hans fina namn ingår, och så tyckte vi förstås att han behövde en egen mobiltelefon (liksom Jennie) så han fick det med. Aningen färggladare än våra kanske....
Jennie var superglad och nöjd över att få vara med och dela denna speciella dag med polaren så hon strålade solsken hela dagen, härliga unge. Dessvärre har hennes på-kvällen-ont-i-tänderna-som-inte-finns-problem snarare ökat nu än försvunnit *suck* Det är så jäkla synd om henne. Alltså visst det är inte hela världen men hon har ont och förstår ju antagligen inte varför. Sövde henne i famnen ikväll igen. Lilla hjärtat.

Jen och jag lekte i hennes rum förut, vi har inte gjort det direkt innan eftersom vi mest haft henne i vardagrummet på täcket här på golvet men hon upptäckte sitt babygym som vi inte haft framme på länge och blev MYCKET glad. Sedan upptäckte hon också sin (min gamla) docksäng med dockor i och tänka sig de hade ju hår att dra i! Lycka.
Hon tog tag i sängen från att ligga på mage och försökte dra upp sig till stående. Väldigt stark må jag säga, hjälpte inte till speciellt mycket.
Passade även på att rensa bland kläderna i hennes garderob, då jag faktiskt tänkt delta i en Klädbytardag i slutet av månaden. Ska bli lite skoj.


Jo ALEXANDRA förstår du... En viss Marcus undrar om du är nöjd nu när Theodor är dopad??


Börjar med en bild från igår när Bebis är på väg till doktorn....
Det gick förresten jättebra. Allt såg bra ut med Liten så det är en helt vanlig förkylning som håller i sig länge och det är tydligen vanligt att bebisars ögon rinner vid det. Angående de jobbiga kvällarna beror det mest troligt på tänderna tyckte läkaren.. och ja det är väl det vi misstänkt med.



Theodors dop

Prästen går runt lite med Theo och kom och hälsade på Jennie


Nicke (fadder), Andreas (pappa), Sandra (mammi) Theodor, Malin (fadder) och Herr Präst

Tycker om er sååå.


Martina, Cicci och Tora. Så längesen jag träffade Toris. Var roligt att ses, verkligen..


Paketöppning


Intressant med alla Theos paket.... Eller iallafall snörena.


Hemkommen efter en rolig dag


Kommentarer
Postat av: tezzan

vilken tuff tjej som e på väg till läkaren ;)

2008-09-14 @ 11:17:10
URL: http://kulliz802.blogg.se/
Postat av: Sandriz

Haha fy vad Macus o Andreas är lika!

Han springer runt o pratar om doping med:P.

O JA Marcus jag är mkt nöjd... tycker dock det var dålig stil av dig att ge dig på Albin! Han är ju bara ett litet barn.. vad har han gjort dig????:P!!!

2008-09-14 @ 21:15:48
Postat av: Sandriz

Oj glömde säga... vi tycker om er så mkt såå med!!!!!

puss o kram

2008-09-14 @ 21:19:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback