En dag i stan

Imorse vaknade Jen vid halv sju ungefär, gav henne ersättning och blöjbyte i mörkret, i hennes rum ;)
Jo, för att jag önskade så att hon skulle somna om direkt efter eftersom jag sovit så lite och dåligt de senaste dagarna och för att vi sedan skulle till stan och orka med det. Tro dock inte att det fungerade så som jag ville....
Efter några gångers försök med att hon skulle somna om, hon var ju tröttis fortfarande förstås, så tog jag Jennie med napp och snutte och lade henne i Marcus säng och bredvid mig somnade hon nog bums (?) Jag gjorde det iallafall och hon lät inget.. Hon sov dessutom jättelänge sen! Så länge att jag struntade i att ta den bussen vi skulle gjort.
Det var så underbart att få sova! När jag vaknade sov hon fortfarande och jag smet upp och tog en dusch. När jag var klar hade hon vaknat men hon låg och pratade med Max tror jag.. Glad var hon iallafall.

Väl inne i stan hade vi lite tid på oss innan vi skulle vara hos Ann så vi tog en sväng till barnavdelningen på Kappahl och tittade på overaller. Svårt att veta vilken storlek man ska köpa tycker jag... Så vi köpte ingen. Men ett par ursöta ulldojjor blev det!




Senare under dagen gick vi till Sandriz och Theo. Fick smaska av den dundergoda morotskakan från dopet bland annat tihi! Sötisungarna busade en del och åh vad de är söta att titta på =)
Fick ett par jättefina byxor till Jen av dem och så lånar jag ett par bruna mysbrallor och en overall, superbra ju.. Då kan vi vänta lite med att köpa en sådan!
Sandra jag glömde ju ta med den idag, men vi ses väl snart igen hoppas jag! Då kan jag ta den då =)
Jennie blev som vanligt (numera) på kvällen, gnällig, ont och gråter massa... Det började lite senare ikväll dock så det var mycket skratt och skoj innan iallafall.

Bus med Theos skallra
 
Lek i Theos rum och oj vad tåget var spännande!

Gosbebis!!!! Coola kläder har han med
 
Bara jag ska leka med den här! Tycker Jennie...

Håller fast om tåget hårt så ingen tar det! Trots att det skakar...


Tack för idag söta Sandra. Nu ska mamma superthiniz sova.... Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Sandriz

Theodor sitter här hemma o härmar Jennie o saknar henne så.. såklart att vi måste ses snart igen! Annars tror jag Theo saknar ihjäl sig:P!

Tack själv stumpan!!!

2008-09-16 @ 12:00:39
Postat av: Bente

Så fina ullskor,skulle vilja ha ett par till mig själv mysigt. pussen

2008-09-16 @ 13:05:40
Postat av: pernilla

vilken flitig bloggare du e hjärtat =) hinner inte läsa allt nu i veckan.. men bilderna ser mysiga ut.. jennie o hennes kompisar är ju bara så söta=) men du mår bättre nu? puzzzz

2008-09-16 @ 16:11:58
URL: http://pernillape.blogg.se/
Postat av: Anna

Gud, vilka små söta tofflor! Älskar dem :)! Mysigt sen med julpyssel och pyntande! Lillan borde ha en tomtedräkt då, visst? Och Nisse med! hi hi! Puss puss!

2008-09-22 @ 00:10:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback