Bvc osånt

Ojoj, det måste ha varit en mindre evighet sedan jag satt vid datorn. En snabbkoll i lördags kväll men igår hade jag ingen tid till det direkt. Sov hela förmiddagen, var ute och gick en sväng med Marcus (återigen jättekonstigt att han och jag var ute tillsammans utan barnvagn!), lagade mat, åt mat och dammsög lägenheten. Sedan kom vår enormt saknade lilla tös hem igen till mamma och pappa =) Så då ägnade vi tiden åt henne förstås och på kvällen såg vi en Beck.
Jennie hade haft det så bra så hemma hos sin farmor och farfar, och tänka sig hon hade stått själv i fem minuter! =)

Förövrigt om Jennie måste jag ju säga att sprutan i veckan gick galant... eftersom hon redan gallskrek innan. Hon märkte iallafall inte av sprutan för hon var så arg på läkaren som ville undersöka henne innan den togs. Men vi busade ett tag på Öppna förskolan innan så det var ju inte bara tråk med det besöket. Läkaren som agerade barnläkare nu är samma person jag skickades till när jag var ett vrak för snart ett år sedan (en mycket bra läkare och en varm omtänksam person). Det var roligt att få svara att jag mår bra på frågan om mitt mående =) Kändes toppenbra.

Hon blev återigen mycket väl godkänd lillsnuttan ;p och följer sina streck på pappret bra. Hon väger 9355 g och är ca 76,5 cm lång (kolla längden var lite svårt med henne då så vi vet inte säkert).

Håller på att göra mig iordning förutom detta, ska på ett möte vid kl 10. Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback