Gott vin med gott samvete!

Har det superbra här på Åland och resan hit gick toppen med Jennie. Inga bilder blir det nog förrän jag kommer hem men kan säga att Nenne Bus riktigt älskade bollhavet på båten, fick knappt bort henne därifrån och då blev hon skitarg.

Kom hit sent i måndags kväll men efter hitkomsten minns vi inte vad vi gjorde för det var så längesen. Lite vinolinande blev det nog har vi räknat ut och idag har vi kommit på vårt motto: Gott vin med gott samvete. Och motsatsen hänger ni med på så drick Torres eller Gatonegro (stavning?).

Igår åkte vi även till stan och handlade och idag med, vi gillar sånt vi tjejer. En promenad i det fina vädret blev det igår också och idag var vi till Linda, Christian och lille Elliot. Det var kul att träffa dem igen. Åt god mat och fikade. Det blir en hel del gottande här som ni förstår, så blev inte förvånad om jag ligger 25 + igen nästa vecka.

För att fortsätta på rätt spår kan jag även berätta att vi gottat ännu mer ikväll. Rykta rökor, rökt lax, avocado och fyra olika röror till det samt lite ost, kex och frukt.

Idag bestämde vi att vi skulle lägga oss innan tolv. Efter klockan blivit det blev nya målet ett. Ja, och nu är klockan två om ett par minuter så ni fattar grejen. Men nu har Victor duschat klart så nu blir det fix för nattinatti. Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback