Gårdagen...

Gårdagen blev först rätt annorlunda mot planen. Först var jag stressad men löste de olika sakerna så allt skulle bli lite krångligt-men bra. Jag skulle först ut till Ättetorp med Alexandra o Theodor för att umgås med Ulrika och hennes Emilie en stund på förmiddagen och sen skulle pappa o Cat och eventuellt svärföräldrarna komma på lite fika och sedan skulle Pernilla och Macke komma till oss på kvällen och äta och umgås. Det sistnämnda var det enda som blev av, allt annat inställt för att tas en annan dag. Så det kan bli!

Hade en mycket trevlig kväll med Pernilla och Macke igår, åt gott, bubblade och spelade TP. Jag och Marcus vann med god marginal! - eller inte. Men vi for fram mot slutet och gick om lite snyggt ;)
Jennie var faktiskt rätt "bra" igårkväll. Hon verkade tycka att det var roligt att de var här och betedde sig inte alls så som hon gjort med oss innan (som sagt, trots mot bara de allra närmsta).

Jag fick fina presenter av våra kära gäster också! :)! En receptbok och ett mycket fint ljus som luktar ljuvligt! Såhär fint var det inslaget - det var inte vem som helst som hade slagit in det rosa heller precis. Det måste ju nämnas! Macke var så stolt över sin perfekta inslagning. Med all rätt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback