Vår fredag

Sitter vid datorn och har tråkigt. Eller jag ska lägga mig men "allt" känns tråkigt nu. Marcus har precis nattat lillan och jag har skickat intresseanmälan till 11 arbetsplatser. Slut på idéer för i kväll igen nu så fortsätter imorgon. Imorgon ska det även plockas in en städdag tillsammans med min kära sambo är det tänkt och så behöver jag väl fixa diverse andra saker med. Hoppas sommaren är här imorgon också, det blir jag så glad av!

Idag har min mamma och min mormor varit här. Jag sa det till Jennie: Tänk att både du och jag har vår mormor här! =)
Nenne klängde väl på mig i stort sett hela tiden, förutom en liten stund då hon var ute på vagnpromenix med besökarna medan jag röjde upp efter middag och lek.
Det var iaf trevligt att ha besök, och mormor blev glad för svartbrödet och senapen från Åland som jag denna gången faktiskt kom ihåg att ge henne.



Jag har varit ledsamt trött hela dagen eftersom natten blev urjobbig med Jennie som gjorde allt för att hålla sig vaken länge. Hon vaknade vid tvåtiden och ville verkligen inte somna om, vi försökte med allt vi kom på. Men det är en tand som spökar igen så då är det svårt. Idag har hon faktiskt kunnat berätta om det till och med. Tror att det är första gången hon berättar något på det sättet. "Tänne, ajaj" och pekar på tänderna. Om jag har räknat rätt så är det 7 st bissingar kvar att tampas med innan mjölktändernas rätta antal har kommit upp.. *suck*.

Grät av trötthet förut när jag fick höra att M inte skulle komma hem direkt efter jobbet, jag hade ju räknat minuterna typ eftersom jag inte kunda hålla ögonen öppna. Vi busade (o jag vilade med) i sängen och sen ville Jennie sova middag - det var skönt vill jag lova! Så sen sov jag i mer än ett par timmar! Hur skönt som helst!

Nu ska jag lägga mig igen. Läsa lite och sen sova. Sov gott alla!

Kommentarer
Postat av: Marina

Jag hoppas jobbsökandet ger något. ha en bra lördag. kram

2009-08-08 @ 08:36:02
URL: http://violfudge.blogg.se/
Postat av: marina

Hoppas me att jobbsökandet ger dig något snart. Det är jobbigt med dom där bisingarna... men snart kommer trotsen istället :)

Susanne och ja tänkte träffas på tis, du har möjligtvis inte tid då?

kraam

2009-08-08 @ 11:01:26
URL: http://mrslundahl.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback