Drömmer drömmar

Mycket konstig känsla i mig nu när jag inatt träffade farmor i drömmen trots att det var som det är på riktigt. Vi såg varandra i ögonen, det var verkligen hon och hennes djup i ögonen jag såg. Ibland är det konstigt att drömmarna kan kännas så verkliga tycker jag! Minns att hon ville säga något, hon kanske även sa det men just nu minns jag inte. Förhoppningsvis får jag mer minnen under dagen ifrån det.

Igår gick jag ju o lade mig ungefär när Marcus kom hem, en stund efter. Var helt sjukt trött och utmattad. Gick upp sedan igen dock men oj var den sömnen behövdes. Nu är jag och lillan uppe och vi ska äta frukost. Sedan blir det att sussa igen när hon gör det för som vanligt behövs det.  Men sen idag ska det städas!

Kommer knappt ihåg det men jag läste ett sms inatt där jag fick veta att Carro kommer ner hit med lillen nästa vecka. Känns också helt overkligt faktiskt så jag börjar undra om jag drömt det med? Att få träffa henne så snart känns.. jag har inga ord för det. Underbart! Det är iallafall det närmsta det jag känner =)

Frukosttajm..


Kommentarer
Postat av: Carro

Det var ingen dröm =) Jag kommer...kanske stannar en vecka..beror på vad sista minuten biljetterna kostar. Men kommer ner på fredag. Min bror och hand barn kommer också..men dom stannar bara till söndag..så därför ville jag vi skulle träffas efter helgen. Längtar tills vi ses!! Massa kramar!

2009-02-17 @ 10:56:51
Postat av: Marcus

Du vaknade ju till en stund i natt/morse o sa att du hade drömt om några klossar också. De där pappersklossarna tror jag det var, o att du o Max skulle leka med dom. :) Nåt sånt...

2009-02-17 @ 11:34:46
URL: http://marcuspet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback