Ljusare på dagen

Tycker ni också att saker är lättare på morgonen och dagen än på kvällen och natten? Jag kan fungera ganska normalt ett tag på dagen och på kvällen är allt som förbytt. Ser allt på ett annat sätt, tycker väl egentligen att det är då jag ser verkligheten. Det är på kvällen det kan brista totalt.

Fick sova till kl 10 idag eftersom Marcus är pappaledig. Jag ska söka jobb igen nu efter maten. Har tagit ett långt varmt bad och fixat mig lite, det känns ju skönt. Jag är så otroligt trött hela tiden, har fått på mig en såndär sjuklig trötthet nu igen men antagligen är det väl så det kan fungera när man inte mår så bra. Skulle vilja lägga mig nu och sova hela dagen!

Satt och letade låtar på youtube igår. Har  ännu inte funnit någon fin, lugn och väldigt passande. Ni får hemskt gärna ge mig förslag på artister med sådant eller om ni kommer på några låtar.
Skulle behöva lämna in det, som jag vill ha uppspelat på begravningen, nu i veckan och tänkte ta det samtidigt som jag åker och beställer blommor till farmor.

Kommentarer
Postat av: Anonym

det är verkligen så att det är mkt värre på kvällen/natten. jag har aldrig riktigt förstått varför. men det är ju sjukt jobbigt.



jag har faktiskt funderat på det där med låtval och tänkte fråga om du hittat nått bra än. jag har inte heller kommit på nått än, men jag ska tänka vidare..

2009-02-06 @ 14:33:50
Postat av: freyda

glömde skriva mitt namn som vanligt, bleuh :P

2009-02-06 @ 14:34:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback