Jennie 11 månader!

Vårt lilla hjärta blir idag 11 månader. Tiden går så fort så fort! Men kul är det. Om bara EN månad fyller vår lilla söta underbara Jennie Tina Miranda 1 år! Då blir det förstås födelsedagskalas! Undrar vilka som vill komma då.. och undrar vad för mumsigt fika vi ska fixa till kalaset. Jag ska fråga Nenne sen. Den dagen kommer hon få smaka sina första "sötsaker" faktiskt. Vi lär nog hålla sånt onödigt borta sedan ändå förutom på speciella tillfällen. Hennes godis är kex, frukt och osaltade sockerfria ostbågar, and she like it much.

Det är knappt att vi minns första tiden med lillskruttan, visst minns vi lite smått, men man glömmer ju så fort hur liten hon varit och hur allt kändes då. Samtidigt som vi lever i nuet och den tiden som gått känns så avlägsen så känns det ändå inte som så längesedan det var den dagen hon kom till världen. Den dagen hon föddes och dagarna på bb. Tänk att det nästan är ett helt år sedan!

Nu hoppas vi att farmor/gammelfarmor får vara med på kalaset. Iallafall att hon får vara med om Jennies första födelsedag, även om det innebär att vi åker dit istället.


Jennie bara några veckor liten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback