Äckliga händer i munnen!

Fy så äcklad jag var efter att jag varit på Folktandvårdens tandreglering i stan idag! Han tog i min mun tre gånger utan sådana plasthandskar de brukar ha och jag ville kräkas! Marcus tyckte med att det var jättekonstigt och när jag kom ut till honom och Jennie i väntrummet och berättade så mådde jag illa och gick till toaletten och sköljde munnen.
Det vanligaste sättet att överföra smitta på är via våra händer, och även om inte jag fick någon smitta av honom (?) så tog han ju på tangentbordet och annat emellan också, och jag är sjuk nu! Så stackars de som blir smittade via hans händer nu. Nästa gång.. "Hörredu tandläkaren, plasthandskar på TACK!"

Enligt Folktandvårdens hemsida ska personalen ha god hygien och handhygienen har en egen rubrik där det står om plasthandskar. Så även om det är normalt i mina ögon att de ska använda det så står det också som hygienregler för personalen.

I övrigt gick det väl inget vidare där heller. Tog ca 10 min, det gjordes ingenting men kostar ca 400 spänn med resa. Vi pratade bara om framtiden.. eftersom jag nu valde att avvakta tills den där jäkla mjölktanden ramlar ut. kan vi istället prata om en dyr historia förresten! Fasa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback