Partypics!

Trött som alltid, men idag går det an. Och jag visste ju att jag skulle vara det. Men hellre trött och att det gick att göra så som inatt. Anna kommer idag, om ett par timmar. Det underlättar mycket. Längtar efter att få se henne och prata med henne, hon ville komma och busa med Jennie och jag har sällskap. Dessutom vet jag då att jag inte är ensam med Jennie om jag skulle få ett dåligt besked idag. För den tanken är riktigt skrämmande!

Jennie vill inte sova förmiddag idag så hon är uppe och busar. Nu åker/går hon runt i gåstolen, det är buskul! Jag tänkte lägga in några bilder nu då från partyt i helgen. Sedan ska jag få bort dammet i vardagsrummet och busa med min fina dotter. Hoppas ni alla får en bra dag!


    
   

   
   
 


Det var en jättebra fest med trevliga och gulliga människor. Karaoke, snacks, en hel del smaskig dricka inkl tjejernas bål och så förstås en massa bubbel. Blev lite utgång till Plaza sedan också ju och vi träffade på coola äldre kvinnor på bussen som också hade partat lite den kvällen. Självklart var jag tvungen att prata med dem. Det var kul! =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Blir lite orolig näe du inte bloggar gumman??

Jag skickade ett mess till dig igår men antar att din mobil inte funkar..

hoppas allt är bra iallafall!

Massa kramar

2009-01-15 @ 19:17:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback