Hemme igen.



Idag är vi hemkomna från stugan efter nästan två veckor av lugn, ro, kalasande, mys, lek, bus, bad, sol, åska o regn. Känns skönt att vara hemma igen nu men det behövdes verkligen den tiden där för att känna detta nu. Har haft det jättebra på landet och jag tänkte slänga ut några bilder från första tiden där nu. Lite av varje men det börjar med en bild då jag öppnade kylen, när vi kom dit, för att fylla den med våra saker.. glatt överraskad ;p Tack för ölen, den var god! Dagarna bestod främst av att slappa måste jag säga, och rejält mycket bus då! Vi fick besök av Anna och Mattias som kom och bjöd oss på mat - hur god som helst! Och chokladdoppade jordgubbar! De gick åt fort kan jag säga er.
Haft en massa mysstunder och Jennie har älskat att vara där. Hon har utvecklats en hel där dessa veckor och det är så himla superkul så! Mammi, mommi o Kricka kom förbi en sväng på fika också, mycket trevligt.

Nu ska SuperT sussa och sova så gott, jag hoppas ni gör det samma! Hörs imorgon.






Kommentarer
Postat av: tezzan

ser ut som haft mysigt =) kommer ihåg när var där med o spela kubb med ficklampa för det vart mörkt hehe ;) kan ju hörs av i morrn em =)

2009-07-15 @ 16:16:45
URL: http://tezzankullbohr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback