Lite tid har gått...

Ja, nu var det några dagar sedan. Det beror delvis på mycket att stå i och delvis på den helt fantastiska solen! Från torsdag kväll till söndag kväll lånade vi huset i Linköping och tog därmed även över kattvaktandet som grannen skötte innan. Dock helt utan problem med Findus, släppa ut och in, ge mat och vatten. Prata och kela - egentligen. Har inte så lite svårt för kel med utekatter då jag är rädd, minst sagt, för fästingarna de drar på sig. Men jag försökte för lille gullets skull. Jag fann två riktigt vidriga megastora blodfyllda fästingar som lossnat från honom, inne på golvet! Finns det nåt mer vidrigt? Benen stack riktigt ut genom själva "ballongen" på fästingen. Fy helvete så äckliga de är!
I övrigt en riktigt mysig och trevlig tid där i huset med lek, bus, spel, gräsklippning, blomrabattvattning och blomplantering. Underbart väder nästan hela tiden vi var där och det har ju fortsatt idag också. Imorgon med?
B och J hade haft en toppenbra resa med och trivdes kalas på Mallorca! Härligt, härligt.

Skadade min rygg igen i torsdags. Jag som trodde att den var jättestark nu och hade svårt att tro att det kunde bli såhär igen. Slapp ryggskott eller ischias men jag borde inte bära något alls på ett tag. Lätt gjort med ett busigt småbarn hemma? Jag bar kissarna i deras bur framför mig på ett jättedumt sätt, så typiskt mig när jag är i farten. Tjöt typ av besvikelse över mig själv när jag kom på vad jag riskerat.
Så Mors dag vaknade jag av att jag inte kunde gå upp och ta Jennie tidigt på morgonen när Marcus verkligen ville/behövde sova. Så istället för frukost-på-sängen eller bara lite mys så hade jag ett hemskt dåligt samvete (ja ja jag vet..).

Dietens 4 tunga startdagar var trista som fan men jag fixade dem över förväntan. Efter det följer egentligen 14 dagars matschema men jag tar lite ur det och är inte helt och fullt så nogrann längre. Jag har ju nått mitt mål som var att lära mig äta bättre, lagom och ha med en massa nyttigheter som nötter, frön, oljor och en massa grönsaker samt dricka mycket vatten. Jag ska fortsätta på den vägen för att det är nyttigt, och för att jag tyckte om maträtterna. Sen tänker jag lyxa en gång i veckan. I lördags blev det grillat och på kvällen jordnötter till lite vin. På lördag som kommer.. där har vi planer! Berättar nog imorgon. Det här blev långt... och framförallt är det hemskt hög tid för nattinatti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback