Kalasdag!

Helmysko att jag två kvällar i rad kommit på vid kl 19,20 att jag ska ringa miss M och så inser jag att klockan är en timma mer där och hon har åkt till jobbet. Men det här måste vara tredje natten och det innebär lite ledigt för hennes del inkl besök denna helgen. Så mysigt! Får se om hon har tid med mig några minuter imorgon.

Mycket kalasigt kalas idag med ballonger, serpentinizar, godsaker och jättefina (och himla mumsiga) tårtor! Theodor verkade nöjd och lekte i sin egen värld med sina städsaker och då speciellt dammsugaren han fick!
Nenne var nöjd med dagen också och busade på hemma hos Theodor, särskilt medan han sussade sött en stund men även när han var vid vaket tillstånd. Hon försökte pussa honom två ggr men han blev så chockad så han backade undan. Tji fick hon för att hon nobbat honom så många gånger. Men hädanefter kommer det nog att gå alldeles utmärkt!

Nu ska jag sova, bilder kommer imorgon. Helt slut efter bak och Guitar Hero ett bra tag. Och tidig morgon blir det för min del så ujuj vad jag borde sovit för ett tag sedan. Godnatt!

(Anonym: Serpentinizar? Hmm, det heter ju serpentiner/SERPENTINER!!)

Kommentarer
Postat av: Marina

Hej gumman, jag har fått sån halsont här under natten, så jag tror jag försker stanna hemma och kurera mig med lite te med honung eller så...

Jag hoppas vi kan ses en annan dag, jag som ville ha lite tupperware hoppas det blir fler partyn!

2009-03-14 @ 08:22:06
URL: http://violfudge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback