Spruta och Öppna

Gick upp tidigt och satt på vårdcentralen en timma innan jag fick ta mina prover. Drack saft innan och efter för jag har ju varit så rädd att jag ska bli dålig efteråt igen. Men det gick bra. För första gången på länge var jag nervös för själva stickandet med men det var väl efter senaste gången. Det gick iallafall jättebra! Så nu är det bara att vänta på resultaten som kommer visa att jag är så frisk så, hmm.

Marcus kom och väntade där med Jennie och hon hade blickfånget i väntrummet åter igen. Personalen känner igen henne också (och det är inte för att jag är där ofta för det är jag då verkligen inte!). Förra gången fick hon ju höra att hon var söt som en liten docka och det småpratades om henne kunde jag höra, så kul =)

Efter vc var vi alla tre på Öppna förskolan. Har inte varit där sedan i december tror jag. Jennie chockade oss stort. Hon tyckte att det var jättekul och var inte det minsta rädd. Under sångstunden pratade hon till de andra barnen, sjöng lite, försökte få låna ett annat barns sångdocka och så satt hon i mitten av ringen ett tag. Så full uppmärksamhet trivdes hon med! Hur kul som helst! Och när vi kom in dit möttes vi av hennes bild på väggen från fotograferingen.

Nu sover Jennie, Marcus är pappa och står o diskar efter maten. Jag ska slumra en liten stund och sedan sätta dunderfart med städningen.

Såhär såg förresten Marcus ut som liten. Så söt så! Skit i blixten, jag visste inte hur jag skulle få en bra bild med deras kamera i helgen.


Kommentarer
Postat av: Marcus

Det där är en trevlig prick, det kan jag intyga!

2009-03-09 @ 12:37:11
URL: http://marcuspet.blogspot.com
Postat av: Sandra

Oj trodde nog Nenne var mest lik dig men si det är visst lite Marcus i henne oxå:D!

Kramar

2009-03-09 @ 20:17:39
URL: http://dojjanjagandreas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback