Home again...

Vi har haft några härliga dygn hos Milla, Victor och lille Minush nu på Åland. Mest bara slappat och umgåtts, och ja.. ätit. Dagarna gick verkligen för fort och nu är vi redan hemma igen. Längtar redan tillbaka. Tog inte så många bilder alls tyvärr men slänger ut några stycken av dem här ändå.

Här hemma har jag precis skrivit en mycket annorlunda inköpslista (ska börja med en speciell diet) till Marcus storhandling idag efter jobbet. Jennie sover men efter att mitt hår har torkat och hon har vaknat så ska vi gå ut på en promenad.


En liten blombukett till Milla för det borde hon få.


Ombord på Viking Line till Mariehamn.
  

Milla och Marcus var sugna på bullar. Men hade klockan ringt eller inte? Vi satt utanför huset ;p


Räkbakelser till förrätt i fredags (glömde fota varmrätten) Jag förberedde dem enligt Millas instruktioner och så pyntade hon dem när hon kom hem efter jobbet. Kanonsmarrigt!
 

Sedan under fredagskvällen när lillan sov för natten så drack vi lite vin och spelade spel. Mitt favoritspel som jag tyvärr inte kan hitta någonstans här! Compatibility.
   

Milla och Jen har busat en hel del och Milla har fått en massa pussar av lillgumman. Minush sov väldigt mycket den här gången vi var hos dem, bland annat så fann han ju Jennies vagn väldigt skön. Jag och Milla skulle ha lite spa-tid för oss själva och fixade ansiktsmask och ögonfransfärg.. dock verkade just det inte så bra för det blev knappt något.
  

Milla och Jennie på dansgolvet på båten hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback