Byte av förskola

Nu är Jennie inlämnad :) Hon är på daggisch alltså och det var inget vidare trevligt att lämna henne där, som vanligt ungefär. Men vi får mysa och ha det trevligt sen så det känns bättre. För henne blev det ju säkert bättre bara en stund efter att jag gått, som tur är.

Det börjar faktiskt kännas okej att hon ska byta förskola, när vi flyttar (det kan ju till och med vara lite så att hon inte trivs helt här?). Det blir inte rena bytet antagligen utan hon kommer få vara hemma ett litet tag innan hon börjar på nya placet. Och i och med att hon har "gjort detta" en gång förut så kommer hon känna igen det och förstå vad som gäller med inskol och att vara där utan mig sedan, troligtvis. Får bara hoppas att vi får den förskolan vi vill ha, och att den är så bra som vi tror. Eller att den hon får helt enkelt är en bra förskola.

Jag ska fixa några viktiga saker och vila lite. Kunde FÖRSTÅS inte somna inatt heller, vad är det som händer med mig? Vill verkligen inte ha tillbaka sömnproblemen! Jag som kunnat somna stående ett tag nu typ. Sedan jag fick barn ;)

Får se hur dagen löser sig sedan, råkade dubbelboka mig först innan jag kom på att jag skulle ha besök. Men det löser sig väl säkert det med :)

Slänger ut ett par sötisbilder på tre konstnärer som gjorde verk i mitt kök en dag!

                                           
                                           


Kommentarer
Postat av: Erika

fattar inte varför blogg.se ofta ska strula, inte första gången. Ja Ludde är en söt liten plutt ;) fast växer fort vill jag lova! Hoppas ni har en bra dag

2009-11-24 @ 12:43:47
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: marica

Kikar in lite :)

Kul att du kommentera min blogg!

Nu ska jag läsa vidare lite på din!

Ha en bra dag!!

2009-11-24 @ 14:15:45
URL: http://maricaaberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback