One sweetie day.

Fick sova inatt ja, fast jag kunde inte! Jennie var ju hos farmor och farfar över natten så jag hade alla möjligheter till att sova. Men jag försökte och försökte... Så det gick inte, antagligen just därför. Men framåt morgonen somnade jag och sov ända tills Milla ringde och chockade mig genom att tala om vad klockan var! 11.40! Men oj så välbehövligt och skönt det var! Hoppas man får sova inatt. Jennie o Marcus o kissarna sover för ett tag sedan och för mig har det hunnit bli ett nytt dygn, återigen såhär på kvällen. Förstår inte det där alls. Men man har massor att fixa innan läggdags och jag har liksom inte ens hunnit göra något kul då! Fast jag fick iallafall Milla-mat idag.

Och Milla hade med sig nillebullar (vaniljbullar blev till vår (min, Millas o Marcus) "grej" för några år sedan och de blev så småningom Millebullar som i Milla, tills de slutade med "nillebullar" som i både Milla och vanilj) så vår dag började med detta:




Och fortsatte med lite träning-på-att-sjunga-en-speciell-låt som slutade i att vi upptäckte att det var en såndär tråkdag som är svår att förändra, som bara är grå och trist, hur konstigt det än var att det var en sådan dag idag liksom!



Men dagen räddades en hel aning då vi fick för oss att dra till stora stygga affären för att köpa nödvändigheter i form av ingredienser till Milla-mat, samt lite grönsaker + dipp och gravidvin (cideriderpider att ha i vinglas (förtås!)).




Sen blev det dags för matlagning! Och sen åt vi som hästar (iallafall jag) tills jag fick världens laktoschock trots att jag tagit tabletter (tog dem lite för sent men trodde de skulle hjälpa ändå). Så ont har jag inte haft på länge, men det gick över fort det onda. Uppsvälld får jag väl vara i nån vecka... känns det som. Men gott var det medan det varade :)



Och nu är det hög tid för natti-natti. Skrev nästa inlägg lite sent ikväll men mitt motto brukar gälla: "Det är inte natt förrän man lagt sig och ska sova"... Så väldigt snart alltså!

Sov gott!



Kommentarer
Postat av: mamma

vad smarrigt med Millamat!fast synd att du skulle känna av det i magen.hälsa o säg att jag också tycker om Millamat..puss puss

2009-11-24 @ 09:31:22
Postat av: Marcus

Fin bild på trött-Thiniz!

2009-11-24 @ 21:59:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback