Första snön föll idag!

Nu ska jag minsann fortsätta som vanligt med att skriva här, nu känner jag mig lite mer som vanligt igen om man nu kan beskriva det så, och vad som är bra eller dåligt med det ;) Datasuget försvann lite när bamseförkylningen drog över mig tror jag bestämt.


Jag ska gå och lägga mig nu, alldeles för sent (varför blir det för ofta så?) trots att Jennie somnat i skaplig tid under två kvällar nu, yippie! Men först måste jag bara berätta att förutom att jag säkert varit extremt nära att frysa ihjäl idag, både inne och ute, så tyckte jag att det var underbart när jag gick till dagis med Jen imorse...

De första små, tunna och glesa snöflingorna började virvla i luften och jag kände en sådan glädje! Jag är ju en sån där typ som tycker att alla årstiderna har sin egen charm och för mig är vinter riktigt, riktigt mysigt! Även om jag ibland undrar om jag verkligen föddes till rätt land (blev nåt fel liksom?!) eftersom jag är så sjukt frusen av mig och skulle behöva dubbla FODRADE (finns det fodrade jeans, leggings osånt? ;) Önskar det!) plagg på mig vintertid, och ett lager av det nämnda även inomhus!

Det fortsatte snöa under dagen och på eftermiddagen snöade det riktigt mycket och tätt, sådär fint så jag och Jennie stod och tittade på snön genom fönstret ett bra tag. Vi pratade om snön och första reaktionen på detta vita som föll ner från himlen lät från Jennies sida "aj!". Men jag sa att det inte gör ont, det är fint! "Fint" sa hon då och pekade :) Gullunge haha! Som det ska bli kul att åka pulka med henne sen! Hoppas på mycket snö, och för jäkla lite blask o skit tack.

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: mamma

javisst, är det "fint"!

2009-11-05 @ 10:53:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback