Jobbar på här hemma...

                                                     
Min buskatt Max som oftast håller mig sällskap i vått och torrt bokstavligen. Här kontrollerar han så att jag sköter dagens sysslor så bra som jag borde. Och jag tror att jag fick väl godkänt som betyg åtminstone!


Dagens stora stora stora syssla blev att samla ihop en del saker (samt fota och lägga ut) att sälja på tradera, eftersom vi är i lite smått behov av att göra just det. Men ger det nåt är det kul! Tar dock mycket tid som jag hellre vill ha till att vara med Jennie och göra det som är viktigare i längden.. men det blir säkert bra med det med nångon dag!

Kommer fortsätta med mitt säljande imorgon och i helgen, då jag ensam har två kartonger med kläder, skor och väskor som jag ska sälja. Har verkligen kommit igång nu så bäst att passa på så att man blir av med allt som bara står och tar plats nu. Sedan har vi en del annat att lägga ut på nätet med. T.ex. vår älskade Teutonia Spirit S3. Vår kära vagn som vi nu ska säga adjö till inom det närmsta. Och jag återkommer nog till det imorgon :)

Nu hoppas jag på att få sova! Tröttast. Godnatt!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback