Ensamma (härliga) timmar...

Nu är Jennie förkyld! Men vet ni vad, hon var inte alls sjuk sist när vi trodde det. Då jag fick lov att hämta henne på förskolan för att hon hade feber. Hon var ju hängig, och hade eventuellt feber, i några dagar men vi kom igår på varför. Hade helt glömt bort det att sprutan hon tog kan ge biverkningar 7-10 dagar EFTER själva spruttillfället. Så det gick upp ett ljus när vi kom på varför hon varit lite "konstig" ett tag. Inte lätt att hålla reda på precis allt ;)

Jennie och Marcus kom hem under Idol igår och hon hade haft det bra hos farmor och farfar som vanligt, och Marcus hade åkt dit efter jobbet och stannat ett tag. Det var jätteskönt att vara ensam i några timmar hemma igår också. Det är fan riktigt underbart att vara ensam ibland. Och så mycket jag får gjort de tillfällena med :) Men sedan är det förstås helt underbart när de kommer hem igen också, då blir man glad och vill gosa.


Jennies bästis heter Kotte och är en mjukisigelkott som man kan trä på handen och busa med. Kotte är dessutom väldigt väldigt väldigt busig och Jen går nästan under av skratt åt honom ibland. Himla kul att se :D!
                                           
                                           


Kommentarer
Postat av: Viktoria

Hej Börjar hon bli mörkare i håret?? Hoppas att allt är bra med er och grattis till Milla=)

2009-10-17 @ 16:45:08
URL: http://wickiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback