Smarrig pastasås o förberedelser...

Det är så trist att blogg.se segar när man tänkt blogga. Hela världen är det om jag säger så...!

Ikväll har jag fixat med allt som ska vara fixat till mitt möte imorgon med handläggaren på arbetsförmedlingen. Med hjälp av Marcus och Millas coachning gick det rätt hyffsat fort dessutom. Men det där med "jobbcoach-grejen" känns som ett evighetsjobb så jag tittade faktiskt lite snabbt bara igenom några och tyckte jag hittade som om de flesta skulle gå bra att välja på. Typ. Så det känns lite som att det kvittar vilken jobbcoach jag får! Bara det kan leda till något bra blir jag glad! Jaha, så får vi se vad de säger imorgon då på mötet.

Upp tidigt som vanligt, men även iväg tidigt blir det imorgon för min del. Jennie ska lämnas på dagis vanlig tid men sen flyr jag med tåget in till stan och gör mitt där innan lillan ska hämtas igen.

Har gjort god mat ikväll. Tog tipset från bloggkommentaren som Tessan skrev i mitt mattipsinlägg och gjorde det ungefär som det. Blev verkligen supergott och jag är lite sotis på M som ska äta det imorgon igen.. på jobbet. Jennie älskade maten också och ville till och med ha mer ;) Nej, det är inget avancerat, lätt och gott.

Tagliatelle (bandspagetti) med baconsås för ca 4 personer.

2 pkt bacon, 2 röda paprikor, 1 stor lök, 1 stor burk champinjoner. Bryn tillsammans i pannan.
Häll på 2,5 dl matgrädde, 1,5 dl mjölk och blanda i lite mjöl försiktigt för fyllnadens skull.
Krydda på med det ni känner för! Inte för mycket krydda till pastasås tycker jag, vilket jag knappt aldrig tycker till något annat ;) Jag använde i vilket fall vitlökspeppar, grillkrydda, örtsalt, chilipeppar och vitpeppar.


                                          Jag är sugen på MER! Men nu är det nattinatti! Sov gott!




Kommentarer
Postat av: tezzan

hoppas det går bra ams idag ;)

2009-10-23 @ 13:05:46
URL: http://tezzankullbohr.blogg.se/
Postat av: Marina

Tänker på er. Jag framkallar från olika ställen varje gång, de som ger bäst erbjuande just då typ. nu blev det från extrafilm, de hade sepcialpris för medlem 0.39:- per bild. Så blev rätt billigt för 160 foton.

2009-10-23 @ 17:29:54
URL: http://violfudge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback