Andra dagisdagen...



Vi välkomnades med detta igår när vi kom till förskolan på morgonen. Så roligt!

(Text: Vi har varit ute och lekt på förmiddagen som vi brukar. Idag började Jennie hos oss. Välkommen Jennie!)

Vi åkte rutschkanan några gånger, sen gick vi ut och lekte med barnen på gården och med alla skojiga saker som finns att tillgå. Jen ville gunga på en "stor" gunga och hon höll sig i bra så det gick ju kanon! Hon tyckte att det var så roligt ute att hon först skakade på huvudet till att äta frukt (!) Men sen när hon såg de andra barnen äta päron blev det ju genast mer intressant förstås...

Väl inne sedan innan lunch så var ju tvättställena i hennes nivå något väldigt roligt och något som knappt gick att få bort henne ifrån utan gallskrik. Ja, det är ju såklart bra att hon vill vara ren innan maten.. Det är ju viktigt :)
Innan-maten-samlingen gick till ståendes för Jennies del, vägra-sitta var det som gällde men det ändrar sig nog snart. Hon åt sedan lunch bättre än hemma till och med (och hon äter inte dåligt hemma) och det samtidigt som hon tittade runt på allt i rummet och på de andra barnen. Jätteduktig var hon!

Vi kikade in i vilorummet när de andra barnen skulle sova efter maten, sen gick vi från förskolan nöjda över dagen. Gick upp till hästarna ovanför dagiset och pratade lite med dem. Sen orkade inte Jen mer. Man blir ju jättetrött efter en halvdag på nya dagiset såklart så det slutade med att hon sov sött i vagnen medan jag gick min inplanerade entimmes raska promenad innan hemgång.


    
   

  


Kommentarer
Postat av: Anna

Kluuuuuumpigaste :)

2009-09-09 @ 22:06:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback