090904

Idag är det min farmors födelsedag. Känslorna som är lika påtagliga som förut, men som efter flertalet försök trängs undan vardagen, blossar upp och blir ännu starkare idag. Min farmor var alltid som tjugo år yngre till sätt och livsstil, och att hon skulle fyllt 80 år idag är varken något konstigt eller gammalt för oss närstående. Vi trodde nog att hon skulle hinna fylla 90 år innan hon blev ens lite gammal. Ödet har spelat oss ett elakt spratt i år. Det var inte rätt det som skedde men det finns ju tyvärr ingen återvändo. Men försöker hårt att bevara allt det fina.

Så det blir ingen födelsedagsfika ute i Åby idag tyvärr. Inga goda farmor-bullar och babbel i timmar. Inte någon annan dag heller. Men jag ska åka till graven i helgen för jag känner ofta att jag kan hantera just den stunden nu.

Blev sugen på att baka bullar idag för jag tänkte förstås mest glatt på den här dagen. Men det blir nog inte så. Ska däremot laga korvnoff nu till mig och den lilla. Nästan samma sak! ;) Sen får vi se vad det blir för bus, hon o jag o kissarna ska nog lattja hela dagen tror jag :) En promenix skulle inte sitta så fel heller.

Hoppas ni har en bra dag allihop och extra det hoppas jag till Magnus då det även är hans födelsedag, grattis!



Kommentarer
Postat av: Magnus

Thank you.

2009-09-05 @ 02:51:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback