Förena nytta med nöje

Precis hemkommen från ett väntat sorgligt farväl på förskolan. Jennie förstod inte så mycket men båda fröknarna, A och B, som jobbade fick varsin kram o puss av lilla gumman iallafall. Vi fick med oss portfoliopärmen och lite annat hem som jag ska visa upp senare. Så himla kul att titta i! Återkommer...

Kollade precis in på Aftonbladet och ögonen synade en intressant artikel som handlar om Lara som anser att spelet Wii Fit's workout räddade hennes liv. Jag tror henne. Hon ville inte visa sig på gymmet men visste att hon behövde gå ner i vikt. Så hon tränade hårt en timme om dagen och hade efter ett år gått ner 50 kg. Bra jobbat! Nu mår hon bra över sig själv igen efter tiden med tröstätande upp till 114 kg.

Jag tycker verkligen att det tv-spelet är grymt bra! Att slå ihop nöje med träning (som jag själv iallafall tycker kan vara rätt trist) är en riktigt bra idé. Jag har själv hållt på med det i korta perioder då och då. Ska faktiskt snart börja igen. Jag kommer då blanda Wii-Fit med att träna pilates och eventuellt någon gympa nånstans. Det känns riktigt kul =)


Kommentarer
Postat av: - YE HELLO !

- haha ellerhur!

2010-02-04 @ 15:39:31
URL: http://wolveriina.blogg.se/
Postat av: tezzan

vi ska köpa wii + wii fit men det slut i nyköping så hoppas det kommer in vecka igen :D



2010-02-04 @ 16:11:21
URL: http://tezzankullbohr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback