Trevligt värre!

Igår var det ett år sedan vi begravde farmor. Känns helknäppt att skriva de två orden i samma mening, det stämmer bara inte! Hur som så känns det ofta bättre att tiga än att släppa lös det rivande inuti. Men saknaden tär nåt fruktansvärt och den blir faktiskt bara större och större - ju mer jag inser (?) att jag aldrig ska få se eller höra henne igen <3 Trodde det skulle bli bättre. Jag förstår verkligen nu hur mycket något sådant här kan få en att lida, hur nära jag än kunde förstå innan så kunde jag omöjligt göra det. Även fast jag förlorat fler än farmor i livet.

Hur som.. så är det nu en ny dag, med även nya tankar och saker att göra. Vi har fått sova ut riktigt ordentligt och gick inte och lade oss alldeles för sent igår och jag blev snabbt mätt på cider och bytte ut detta trevliga mot härligt kallt vatten + nachos och dip till slutet av en film vi börjat se. Ja, när vi kommit hem då förstås efter en trevlig kväll med hembeställd mat och trevliga personer :) OCH bowling! Det gick inte speciellt bra för mig haha men det var riktigt roligt! Så det lär bli fler gånger. Bowling är underskattat! Det borde man göra oftare verkligen!

Denna superdupervackra (;)) bild tänkte jag säga "tjing och hej" med igår innan utfärden... Men nu bjussar jag på några till från gårdagen (Eller inte eftersom det är såhär blogg.se verkar fungera numera... Försöker igen senare)








Kommentarer
Postat av: mamma

vad fin du är!

2010-02-28 @ 18:58:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback