Kort natt

Nu är det snart att gå till dagis med lillan som gäller. Vi är tröttare än någonsin tror jag både jag och M. Får ta och vila en liten stund sedan innan dagens arbete sätter fart för mig.

Jennie var inte sig lik igår alls och vi misstänkte att hon höll på att bli sjuk. Eftersom hon var så hängig fick hon sova ett tag på kvällen och så såg vi en halv film med henne innan den riktiga läggdagsstunden kom, igår kväll då sent av den här anledningen. Inget ovanligt att det blir sent för Jennie, då vi ju alltid haft ett barn som knappt sover, men annars är iallafall rutinen att försöka natta (länge) och absolut inte att se på film eller leka den tiden förstås. Men ibland måste det få vara annorlunda - som när man inte mår bra.

Hon somnade nog vid midnatt, och jag vaknade kl 00:35 eftersom jag hade i bakhuvudet att hon skulle bäras in till sin säng och att jag skulle borsta tänderna. Efter detta sov vi alla gott... tills att Jen vaknade igen vid 07-tiden nu imorse. Då hon lade sig så sent hade en omsomning kommit in i bilden, om det inte vore för att det är dagisdag.

Igår var mamma här och vi hade en slappardag totalt inklusive god mat. Idag blir det slit och släng, ute i förrådet vid carporten, för min del. Och så får jag hjälp av min far på torsdag att bli av med allt som ska kastas på tippen! See u later.

                                                    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback