Our day.

Nästan 2 timmars dagis idag för stumpan och jag kom ut och gick två korta raska promenader i samband med det. Sen har vi varit jättetrötta hela dagen, speciellt jag. Men Jennie med och då även väldigt gnällig och krävande hela tiden. Och det där när hon vill allt men så vill hon inget. Inte ens dans runt granen till små grodorna osånt dög för fröken. Till slut var det iallafall skoj att måla!

Har inte gjort något speciellt idag mer än att ha lekt och myst med stumpan, matat oss och så har jag läst ut boken Ljudet av ditt hjärta. Ska dock ta en paus med den serien innan jag fortsätter med sista boken, och även nästa bok av samma författare. Tredje boken var inte så bra, för seg och alldeles för överdriven. Synd, innan den tyckte jag att det var härligt att läsa om känslorna som var eftersom det var så som jag tycker det borde vara i livet. Vi får väl se hur sista boken är sen. Har hört att den ska vara mycket bra iaf så det låter ju lovande!

Ska försöka sammanfatta vår fantastiska grej vi var på som Marcus 30-årspresent senare. Först ska jag ta tag i en del saker här hemma och så vill jag här och nu meddela att M nu är opererad. Äntligen!


                                         
                                         


Kommentarer
Postat av: mamma

vad skönt att det äntligen blev av för Marcus. önskar god tillfrisknad.



2010-01-05 @ 10:12:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback